NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kouvolalaisjoukkue nappasi kovan vahvistuksen - sopimuksessa tosin ulkomaan optio

7.8.2020 - 10:50:12


Naisten Korisliigassa pelaavan Kouvottarien kotimainen osasto vahvistuu entisestään, kun 180-senttinen Kaisa Kuisma liittyy joukkueen vahvuuteen tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Kouvot kertoo verkkosivuillaan, että sopimus sisältää kuluvan kuun loppuun ulottuvan ulkomaan option. Kuisma on kotoisen naisten Korisliigan lisäksi pelannut yhden kauden Portugalissa.

Kuisma, 26, on kokenut ja monipuolinen pelaaja. Kuisma on pelannut naisten Korisliigassa seitsemän kauden aikana yhteensä 197 ottelua viidessä eri joukkueessa.

Orimattilan Jymyn kasvatti on näissä otteluissa tehoillut keskimäärin 5.9 pistettä, ja 1.9 levypalloa ottelua kohden. Viimeksi Kuisma on pelannut naisten Korisliigaa Tapiolan Hongan paidassa kaudella 2018-19. Tuolloin laituri iski tiskiin tehot 8.3/2.7/2.0 kolmosten osuessa mainiolla 32 prosentin tarkkuudella.

Kuisma siirtyi viime kaudeksi ensimmäistä kertaa urallaan pelaamaan ulkomaille. Sopiva paikka löytyi Etelä-Euroopasta, kun Kuisma ensimmäisenä suomalaisnaisena siirtyi Portugalin pääsarjaan Vitoria SC:n riveihin. Joukkueensa kuului liigan keskikastiin. Kuisma sai heti isoa roolia ja peliaikaa kertyi 33 minuuttia ottelua kohden. Tehotkin olivat mukavat, 9.3 pistettä ja 3.4 levypalloa.

Kuismalla oli tarkoitus jatkaa ulkomailla pelaamista, mutta toisin kävi.

- Portugalista sain arvokasta kokemusta ammattilaisuudesta ulkomailla, uskon sen tuovan uudenlaista näkökulmaa päivittäiseen tekemiseen myös Suomessa. Tarkoituksena oli jatkaa tulevakin kausi ulkomailla, mutta vallitsevan koronavirustilanteen myötä sopimuksen tekeminen kotimaahan vaikutti kuitenkin varsin järkevältä vaihtoehdolta.

Lähde: Kouvot


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!