Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Korisliigan Kouvot solmi tärkeän jatkosopimuksen

28.04.2020 - 8:53:00


Severi Kaukiainen on solminut Korisliigassa pelaavan Kouvojen kanssa jatkosopimuksen. Aapeli Syrjämäki puolestaan siirtyy Kouvolaan HBA-Märskystä. Kouvolalaisseuran sopimuksista uutisoi Basket.fi-sivusto

Kaukiaisen sopimus on kestoltaan vuoden mittainen. Viime kausi oli tilastoiden valossa uran paras 185-senttiselle takamiehelle. Kaukiainen teki keskiarvoikseen 8,8 pistettä ja tarjoili 4 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden.

- Hyvä fiilis jatkaa Kouvoissa. Kouvolassa on tullut kehitystä tasaisesti ja tavoitteena on kehittyä edelleen, uskon että juuri Kouvot on paras paikka siihen, Kaukiainen kertoo seuran tiedotteessa.

Joukkueen päävalmentaja Tuomas Oja on mielissään Kaukiaisen jatkosopimuksesta.

- Erittäin hienoa, että Severi jatkaa meillä. Kyseessä on hyvin harjoitteleva fiksu nuori mies, jonka uskon ottavan pelillisesti ison askeleen eteenpäin ensi kaudella, Oja avaa.

21-vuotias ja 214-senttinen Aapeli Syrjämäki pelasi kolme edellistä kautta miesten I divisioona A:ta HBA-Märskyssä. Viime kaudella HyPo-kasvatti taituroi keskiarvoikseen 7,6 pistettä ja 3,2 levypalloa.

- Aapeli on mielenkiintoinen iso pelaaja, jolla on potentiaali korkealla. Laadukkaan jokapäiväisen toiminnan ja harjoittelun kautta hänellä on mahdollisuus ottaa isojakin askeleita kohti omaa huipputasoaan, Oja kertoo.

Kouvojen pelaajasopimukset tulevalle kaudelle: Teemu Knihtinen, Vili Nyman, Severi Kaukiainen, Oscar Storgård, Joel Mäntynen, Henri Permanto, Kalle Kalin, Ilmari Toikkanen ja Aapeli Syrjämäki.

Lähteet: Kouvot ja Basket.fi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!