Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ura Basket johti alusta loppuun ja tuuletti makeaa kotivoittoa

6.12.2019 - 21:38:53


Korisliigassa Kaarinan Ura Basket eGameStars katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Joensuun Kataja Basketin vierailtua Turussa koriluvuin 85–73 (44–29).

Ura Basket johti ottelua alusta loppuun saakka. Kataja jäi takaa-ajajaksi jo ensimmäisellä puoliskolla.

Uran paidassa debyyttinsä tekivät Jaytornah Wisseh (2/1/6s) ja Darious Moten (8/5/3s). Kaksikko toi etenkin puolustuspäähän paljon energiaa.

– Hankimme selkeästi puolustuspäähän osaamista. Vaikka nyt hyökkäyspäässä oli myös huonoja jaksoja, niin nyt se ei heijastunut niin pahasti puolustukseen, Uran päävalmentaja Kristian Palotie kertoi Elisa Viihteen haastattelussa.

Uralta kovimmat tilastot kasasi jälleen Stephaun Branch (26/10/6s/3r). Katajan tehokkaimmat olivat Omar Calhoun (19/9) ja Brandon Walters (17/9).

– Varmaan kauden parasta meiltä. Etenkin yleinwn ilme oli koko ajan hyvä. Pidimme Katajan 73 pisteessä, se on hyvä suoritus. Kaksi uutta pelaajaa, jotka ovat vielä hyviä äijiä. Oli tosi kiva pelata, Uran heittovoimainen Marius Van Andringa (18/2) iloitsi.

Katajan urakka jatkuu maanantaina Kouvolassa. Ura pelaa ensi viikon lauantaina Lahdessa.

Lähde: Koripalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!