FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Markkanen osui kaaren takaa ja blokkasi heittoja - Chicago Bulls murskavoittoon

7.11.2019 - 05:00:18


Tällä kertaa Chicago Bulls ei sulanut koripallon NBA-liigassa. Lauri Markkasen edustama Chicago jyräsi Atlanta Hawksin keskiviikkona vieraissa 113-93.

Markkanen heitti 17 pistettä. Suomalaistähden tilille merkittiin lisäksi viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme torjuntaa.

Markkanen laittoi 11 pelitilanneyrityksestään kuusi sisään. Seitsemästä kolmen pisteen heitosta neljä painui korisukkaan.

Viidestä kolmosyrityksestään neljä upottanut Tomas Satoransky oli 27 pisteellään Chicagon ahnein. Pistemäärä oli tshekkitakamiehelle NBA-uran kovin. Kris Dunn heitti 13 pistettä. Dunn riisti pallon komeat viisi kertaa.

Ilta ei ollut Chicagolle aivan pelkkää hymyä. Upeasti kamppailun aloittanut avausviisikon laitahyökkääjä Otto Porter Jr loukkaantui ja joutui jättämään parketin. Porter ehti heittää 12 minuutissa 13 pistettä.

Ex-Bulls-pelaaja Jabari Parker heitti Atlantalle 18 pistettä. Tähtitakamies Trae Young ei saanut kahdeksasta kolmosyrityksestään yhtään sisään ja jäi yhdeksään pisteeseen.

Chicagon saldo on nyt kolme voittoa ja kuusi tappiota. Bulls pelaa seuraavaksi kotihallissaan lauantaina, kun kylään tulee supertähtien James Hardenin ja Russell Westbrookin johtama Houston Rockets.

Atlanta on voittanut kauden seitsemästä ottelustaan kolme.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!