FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Markkanen ylivoimaisesti Chicagon tehokkain - Bullsilta paha sulaminen lopussa

24.10.2019 - 04:31:02


Lauri Markkasen edustaman Chicago Bullsin kausi koripallon NBA-liigassa käynnistyi pahalla sulamisella keskiviikkona. Kolmosia upotellut Charlotte Hornets kukisti Chicagon kotonaan 126-125.

Markkanen oli 35 pisteellään Chicagon tehokkain. Suomalaistähti kirjautti tililleen myös 17 levpalloa, kaksi syöttöä, yhden riiston ja yhden menetyksen.

Markkasen kaukoheitto oli hukassa. Hän sai seitsemästä kolmosyrityksestään sisään vain yhden. Muuten tarkkuus oli suhteellisen kohdillaan: kaikista 25 pelitilanneyrityksestä onnistui 13. Kymmenestä vapaaheitosta korisukkaan painui kahdeksan.

Charlotte johti tauolla 63-55, mutta Chicago vei kolmannen neljänneksen nimiinsä 40-33 ja jatkoi vahvasti johtaen reilut viisi minuuttia ennen loppua 118-108. Sitten Hornets laittoi pystyyn 10-0 -pätkän ja tuli rinnalle.

Chicago ei saanut lopussa pisteitä muuten kuin Markkasen vapaaheitoilla ennen kuin Zach LaVine ajoi korille ja viimeisteli loppunumerot. Aikaa oli siinä vaiheessa jäljellä enää 4,5 sekuntia eikä Bulls saanut enää palloa.

Tulokastakamies Coby White ja kesähankinta Thaddeus Young heittivät Chicagolle 17 pistettä mieheen. LaVine pussitti 16 pistettä. Kesähankinta Tomas Satoransky sai tililleen vain kaksi pistettä ja kolme syöttöä.

Charlotte upotti yhteensä 23 kolmosta, mikä on seuran uusi yhden ottelun ennätys varsinaisella peliajalla. P.J. Washington osui kaaren takaa seitsemän, Devonte Graham kuusi ja Marvin Williams viisi kertaa.

Charlottea on ennakkoveikkailuissa kaavailtu NBA:n kellariosastoon kuten myös Chicagon seuraavaa vastustajaa, perjantaina Bullsia isännöivää Memphis Grizzliesia.

Bullsin kotiavaus on edessä lauantaina, jolloin kylään saapuu NBA-mestaruutta puolustava Toronto Raptors.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!