FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sarjajumbot HyPo ja ViVe eivät onnistuneet vieläkään katkaisemaan tappioputkiaan Naisten Korisliigassa – EBT:n Little riiston päässä tetratuplasta

23.10.2019 - 22:21::20


Hyvinkään Ponteva lähti Naisten Korisliigan pohjimmaisena hakemaan vihdoin kauden ensimmäistä voittoaan kotiottelussa Espoo Basket Teamia vastaan. Voitto ei kuitenkaan irronnut vieläkään, sillä EBT:n Hannah Little dominoi ottelua 17 pisteellä, 12 levypallolla ja 10 syötöllä. Lisäksi hänen haaviinsa tarttui hätkähdyttävät yhdeksän riistoa. Yhdellä enemmän hän olisi saavuttanut tilastoihinsa tetratuplan.

HyPon Titta-Riina Lepistö teki parhaansa upottamalla 18 pistettä, joista puolet kolmen pisteen kaaren takaa, mutta EBT vei voiton lopulta niukasti 63–69.

Peli-Karhut piti Vimpelin Vedonkin yhä nollassa voitossa

Myös Vimpelin Veto jatkoi voitottomia otteitaan jäädessään Kotkan Peli-Karhujen käsittelyssä murskatappiolle 90­–71. Veto on parhaillaan sarjan toiseksi viimeisenä voittotilastolla 0–4. Peli-Karhujen parhaat pisteet, 19, heitti Zykera Rice, ja Vedolta parhaassa korintekovedossa oli Amy Griffin 24:llä. Myös Kotkassa nähtiin triplatupla, ja sen rekisteröi kotijoukkueen Tiasha Gray tehden 14 pistettä, 16 levypalloa ja 10 syöttöä.

– Vastustaja sai 27 hyökkäyslevypalloa ja pääsi tekemään pisteitä niistä useimmista, joten meidän olisi vain pitänyt pelata parempaa puolustusta, totesi Vedon Amy Griffin Koripalloliiton tiedotteessa.

Peli-Karhujen Amira Nyibong vetosi voiton avaimena päävalmentaja Roope Mäkelän oppeihin juuri näiden levypallojen tärkeydestä:

– Ensimmäisellä puoliajalla pelasimme erityisesti huonoa puolustusta, mutta kolmannella jaksolla nousimme ja kuten levypalloistakin näkyy, voitto oli iso.

Tapiolan Honka taipui Forssan Alun vieraana

Forssan Alku hallitsi peliä suvereenisti alusta loppuun kotikentällään Tapiolan Honkaa vastaan ja vei kohtaamisen luvuin 78–61. Forssalaisten kovin korintekijä ottelussa oli Anni Mäkitalo 23 pisteellä. Mäkitalon onnistumisia säesti veteraanisentteri Taru Tuukkanen vakuuttavilla 14 levypallollaan.

Vierasjoukkuetta pitivät kaikin keinoin pinnalla Donnaizha Fountain 17:llä ja kapteeni Alexandra Ailus 16 pisteellä, mutta heidän työnsä ei riittänyt forssalaisten saavuttamiseen.

– Heitimme huonosti ensimmäisellä puoliajalla, minkä takia jouduimme koko ajan puolustamaan nopeita hyökkäyksiä vastaan, mutta muutoin esityksemme oli energinen. Forssa on lähtökohtaisesti parempi joukkue, enkä osaa olla lopputulokseen pettynyt, totesi Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!