NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Markkasen Chicago Bullsilla yksi iso kysymys vaatii vastausta - "Käytämme siihen nämä kaksi viikkoa"

8.10.2019 - 09:00:49


Lauri Markkasen edustama koripallon NBA-liigaseura Chicago Bulls pelasi syksyn ensimmäisen harjoitusottelunsa maanantaina. Chicago taipui kotihallissaan Milwaukee Bucksille 112-122.

Chicagon avausviisikon pelintekijänä eli ykköspelipaikalla aloitti maanantaina Kris Dunn. Sitä virkaa ei ole kuitenkaan vielä luvattu Dunnille.

- Pelintekijän tilanteessa on vielä työnsarkaa. Tässä joukkueessa on työnsarkaa. Meillä oli maanantaiaamuna 11 erilaista kokoonpanoa, joita halusimme katsoa, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen kertoi Chicago Sun-Times -lehdelle.

Dunnin ykköshaastaja lienee kesähankinta Tomas Satoransky, joka loisti Tshekin paidassa MM-kisoissa. Bullsilla on riveissään myös kesän NBA-draftin ykköskierroksen varaus Coby White ja Ryan Arcidiacono.

White pelasi maanantaina eniten kaikista Bulls-miehistä. Nuorukainen keräsi myös kehuja.

- White ei näyttänyt hermostuneelta. Hän oli itsevarma, kova ja fyysinen. Hän näyttää vain parantavan ja parantavan, Boylen arvioi Bullsin twitter-tilillä.

White ei antanut itselleen samanlaista arvosanaa.

- Olisin voinut pelata paremmin, mutta tämä oli ensimmäinen ottelu. Odotan itseltäni paljon. Olisin voinut pelata paremmin kentän kummassakin päässä. Olisin voinut tehdä parempia ratkaisuja.

Bullsilla on jäljellä vielä neljä harjoitusottelua. Runkosarja käynnistyy Chicagon osalta 23. lokakuuta. Silloin pitäisi tietää avausviisikon pelintekijä.

- Me käytämme nämä kaksi viikkoa jokaisen seuraamiseen ja ratkaisemme asian, Boyle totesi Sun-Timesille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!