NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähde: LeBron saa supertähden rinnalleen NBA:ssa

16.6.2019 - 13:43:58


Supertähti LeBron Jamesin ensimmäinen kausi Los Angeles Lakersin riveissä oli pettymys. Jotta se ei toistuisi, niin Lakers on hankkimassa Jamesin rinnalle toisen supertähden.

ESPN-kanavan mukaan Lakers on hankkinut riveihinsä laitahyökkääjä/sentteri Anthony Davisin New Orleans Pelicansista. Kauppaa ei voida virallistaa ennen heinäkuuta.

James on voittanut NBA-mestaruuden kolme kertaa. Hänet on valittu NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi neljä kertaa. James siirtyi Lakersiin vuosi sitten, mutta ei saanut hilattua viime vuodet alamaissa rypenyttä legendaarista NBA-seuraa takaisin pudotuspeleihin.

Davis ilmoitti aikaisemmin tänä vuonna New Orleansille, että ei aio solmia seuran kanssa jatkosopimusta ja haluaa siirron toiseen seuraan. Hänen pestinsä kattaa vielä tulevan kauden. Pelicans on Davisin siirtovaatimuksen jälkeen etsinyt sopivaa kauppakumppania.

New Orleans saa kaupassa Lakersin nuoret tähdet Lonzo Ballin, Brandon Ingramin ja Josh Hartin sekä kolme ensimmäisen kierroksen varausvuoroa. New Orleansilla on nyt ensi viikon NBA-draftissa varausvuorot yksi ja neljä. Pelicans nappaa ykkösvuorollaan superlupaus Zion Williamsonin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.10.2019 06:35:31