FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Korisliigan sarjanousija nappasi ison kalan: haaviin tarttui Susijengin takamies

12.6.2019 - 10:37:54


Suomen miesten koripallomaajoukkueen kesärinkiin nimetty Tuomas Hirvonen pelaa ensi kaudella Korisliigan sarjanousijan Lahti Basketballin riveissä.

LaBa tiedottaa tehneensä 23-vuotiaan takamiehen kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Hirvonen on pelannut viimeiset kahdeksan kautta Kouvolan Kouvoissa. Viime kaudella hän johdatti Kouvot sensaatiomaisesti SM-hopealle. Hän pelasi viime kaudella keskimäärin 28:42 minuuttia ottelua kohden, viimeisteli 9.0 pistettä, jakoi 3.8 syöttöä ja kaappasi 2.8 levypalloa.

- Todella hienoa, että Tuomas pelaa ensi kaudella meillä. Tuomas on sarjan parhaimpia ja kokeneimpia takamiehiä nuoresta iästään huolimatta. Hän on kehittynyt valtavasti Kouvoissa Jyri Lehtosen alaisuudessa ja nyt me haluamme jatkaa sitä samaa työtä ja mahdollistaa hyppy seuraavalle tasolle pelaajana, kommentoi päävalmentaja Petri Velling seuran verkkosivuilla.

- Tuomas oli yksi tämän kesän kuumimmista vapaista pelaajista ja olemme todella iloisia, että hän valitsi Lahti Basketballin, kommentoi puolestaan seuran toiminnanjohtaja Roope Suonio.

Lahti Basketballilla on sopimukset Hirvosen lisäksi Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Arttu Saarijärven, Roi Bymanin ja Eemeli Lampenin kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!