FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Uskomaton voitto ja karmea menetys" - Kevin Durantin loukkaantumisella voi olla iso vaikutus NBA-kesän vapaisiin markkinoihin

12.6.2019 - 07:40:24


Kevin Durantin loukkaantumisella saattaa olla paljon pidemmällekin kantavia seurauksia koripallon NBA-liigassa. Golden State Warriorsia edustava Durant joutui jättämään parketin NBA-finaalien viidennessä ottelussa maanantaina.

Kuukauden mittaiselta sairauslomalta palannut Durant pelasi 12 minuuttia ja teki 11 pistettä. Pakkovoiton edessä ollut Golden State kukisti Toronto Raptorsin vieraissa 106-105 ja kavensi finaalisarjan voitot 2-3:een.

Durant oli potenut kuukauden päivät pohjettaan. ESPN-kanavan mukaan Warriors pelkää nyt, että laitahyökkääjän akillesjänne on repeytynyt.

- Meillä kaikilla on outo tunne. Uskomaton voitto ja karmea menetys samaan aikaan, Golden Staten päävalmentaja Steve Kerr sanoi NBA:n verkkosivuilla.

Golden State on voittanut kaksi edellistä NBA-mestaruutta. Durant on valittu kummallakin kerralla finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Durantin uskottiin olevan NBA-kesän vapaiden markkinoiden kuumimpia pelaajia. Hänen nimensä oli yhdistetty muun muassa New York Knicksiin. Mikäli nyt tullut vamma osoittautuu vakavaksi, saattaa Durant yksinkertaiseti vain käyttää sopimuksessaan olevan option ja jäädä Golden Stateen ensi kaudeksi. Durantin mahdollinen poistuminen markkinoilta voi aiheuttaa ketjureaktion seurojen asettaessa tähtäimensä siihen seuraavaan saaliiseensa.

- Tämä on syvältä. Minulla on niin paha olo Durantin ja hänen leirinsä puolesta. Mutta hän tulee palaamaan entistä vahvempana. Sellainen taistelija hän on. Minulla tulee ikävä häntä. Kentällä olo ei ole samanlaista ilman häntä, Golden Staten takamies Klay Thompson vuodatteli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!