NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jätkiä telakalle - Lauri Markkasen Chicago Bulls pelannee loppukauden lähes b-miehistöllä

25.3.2019 - 09:45:36


Lauri Markkasen kautta koripallon NBA-liigassa on jäljellä vielä kahdeksan ottelun verran. Jo aikoja sitten mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettänyt Markkasen Chicago Bulls majailee Itäisen konferenssin kolmanneksi viimeisellä sijalla.

Chicagon takamies Denzel Valentine on ollut sivussa koko kauden. Viime kesän NBA-draftissa numerolla seitsemän varattu Wendell Carter Jr ei pelaa enää tällä kaudella. Nyt Carterin kumppaniksi on liittynyt myös toinen tulokas. Bulls ilmoitti, että Chandler Hutchinson ei myöskään pelaa enää tällä kaudella.

Chicago harkitsee myös tähtitakamies Zach LaVinen ja Washington Wizardsista hankitun Otto Porter Juniorin siirtämistä telakalle loppukauden ajaksi.

Chicagon päävalmentaja Jim Boylen kiisti seuran verkkosivuilla, että kyse on siitä, että Bulls haluaa paremmat asemat draft-arvontaan. Kyse on pelaajien pitkäaikaisesta terveydestä.

Mutta Boylen myös ymmärtää fanien ajatusmaailman.

- Tajuan faneja (joista jotkut haluaisivat hävitä paremman varausvuoron toivossa), ymmärrän sen puolen. Olin Houstonissa silloin, kun saimme Yao Mingin (ykkösvarausvuorolla), Boylen sanoi.

Mikäli kaikki olisivat terveitä, niin Chicagon avausviisikossa pelaisivat todennäköisesti Markkanen, LaVine, Porter Jr, Carter Jr ja Kris Dunn.

- Mutta emme usko, että se auttaa tätä seuraa eniten. Me yritämme luoda kilpailuhenkeä ja joukkueen, joka kunniottaa "Bulls" -tekstiä rinnassaan ja pelaa kaupungin puolesta. Emme usko, että pelaajien kauden paketoiminen on keino rakentaa sitä, Boylen jatkoi.

Näillä näkymin Chicagolla tulee olemaan neljänneksi parhaat mahdollisuudet "onnistua" draft-arvonnassa ja saada ykkösvarausvuoro.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!