NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hän otti vastuuta" - Petteri Koponen upotti ex-seuransa summerin soidessa

22.3.2019 - 08:20:09


Petteri Koponen loisti Bayern Münchenin sankarina, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Barcelonasta koripallon Euroliigassa. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

Koponen pääsi rokottamaan entistä seuraansa, kun hän viimeisillä hetkillä narutti Barcelonan Jaka Blazicin ja upotti pitkän kakkosen sukasta läpi varmistaen Bayernille 73-71 (32-36)-voiton.

Koponen oli jälleen Bayernin paras pistemies heittäen 14 pistettä. Hän kerrytti tilastojaan myös kolmella levypallolla ja syötöllä.

- Voitimme Koposen viimeisellä heitolla. Hän ei vain heittänyt sitä sisään, vaan hän oli erittäin hyvä ottelun aikana ja otti vastuuta, Bayernin päävalmentaja Dejan Radonjic kehaisi Euroliigan sivuilla.

Voitto piti Bayernin pudotuspelihaaveet elossa. Joukkue on nyt kymmenentenä.

- Mielestäni taistelimme koko 40 minuuttia. Taistelimme ja pelasimme hyvää puolustusta. Tiesimme pelanneemme hieman heikosti edellisviikot ja halusimme näyttää olevamme eri joukkue. Teimme niin tänään ja voitto on aina voitto ja se kelpaa meille Koponen kertasi iltaansa Euroliigan sivuilla.

- Olen iloinen, että tein voittokorin. Jonain toisena päivänä se on joku muu, mutta tänään se olin minä, ja se tuntuu hyvältä. Se on hyvä tunne, pelasin kaksi vuotta Barcelonassa ja tiedän sieltä paljon ihmisiä. Totta kai kyseessä oli myös itselleni erityinen ottelu. Minulla oli vaikea ensimmäinen puoliaika ja taisin ottaa vain yhden heiton, mutta toisella puoliajalla valmentaja antoi minulle enemmän vastuuta ja olin hieman onnekas lopussa ja onnistuin heitossa, Koponen kertasi iltaansa Euroliigan sivuilla.

Antti Kanervo heitti 19 pistettä, kun Stjarnan aloitti Islannin liigan pudotuspelit 89-80 (47-36)-voitolla Grindavikista. Kanervo nappasi myös viisi levypalloa ja antoi yhden syötön. Stjarnan johtaa ottelusarjaa 1-0. Kolmella voitolla etenee välieriin.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!