NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

ToPolle murskatappio koripallodivarin pudotuspeleissä

21.3.2019 - 23:48:19


Koripallon Miesten I divisioona A:n illan ainoa puolivälieräkohtaaminen päättyi HBA-Märskyn voitonjuhlaan, kun ToPo kaatui avausottelussa murskalukemin 66-101 (33-55).

Ennakolta tasaiseksi povattu puolivälieräsarja alkoi kaikkea muuta kuin tasaisesti, kun HBA-Märsky laittoi tuulemaan heti alkuvihellyksestä lähtien jättäen kotijoukkue Torpan Pojat altavastaajan rooliin.

HBA:n heitot osuivat huomattavasti paremmalla prosentilla ja vieraat veivätkin kolme ensimmäistä erää selkeästi nimiinsä. ToPo heräsi taistelemaan viimeisellä neljänneksellä, mutta yli 30 pisteen eroa oli enää mahdoton kuroa umpeen.

Vierasjoukkue HBA puski puolivälierien avausvoittoon murskaavin lukemin 66-101 (33-55). Susijengistäkin tuttu HBA-laituri Mikael Jantunen lukeutui ottelun ehdottomiin onnistujiin pussittamalla sekä vaparit että kahden pisteen heitot 100% tarkkuudella sisään tilastoiden 16 pistettä ja viisi levypalloa. Laiturikollega Mustapha Amzil merkkautti niin ikään 16 pistettä ja viisi levypalloa osuen kaaren takaa neljästi.

ToPon Oskari Virolainen (15/3s) oli viidellä onnistuneella kolmosellaan joukkueensa paras pistemies.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran lauantaina klo 17 Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa.

Lähde: Koripalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!