NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hyvää kamaa" - Lauri Markkanen palasi helmikuun loisto-otteisiinsa

21.3.2019 - 08:20:20


Lauri Markkanen palasi upealle helmikuun tasolleen koripallon NBA-liigassa keskiviikkona. Markkanen johdatti kotiparketillaan pelanneen Chicago Bullsin 126-120 -jatkoaikavoittoon Washington Wizardsista.

Markkanen saalisti 32 pistettä ja 13 levypalloa. Hän oli jäänyt yhdeksässä edellisessä ottelussa alle 20 pisteen ja seitsemässä edellisessä ottelussa alle 10 levypallon.

- Pelasimme kovaa. Meiltä puuttui monta pelaajaa ja moni jätkä nousi esiin. Hyvä joukkue-esitys, Markkanen totesi vaatimattomasti Bullsin twitter-tilillä.

Markkanen osui jatkoajalla vain kerran. Se oli sitäkin tärkeämpi kolmonen, joka muutti lukemiksi 124-119 vain 32 sekuntia ennen loppua. Hän upotti illan aikana kahdeksasta kolmosyrityksestään viisi.

- Kun Laurin kolmonen alkaa uppoamaan, niin pelikin tulee kuosiin. Ja kun hän ottaa levypalloja, niin hän pelaa (muutenkin) hyvin. Hän otti tänään 13 levypalloa. Hyvää kamaa, Bullsin päävalmenteja Jim Boylen suitsutti.

Chicagon kokoonpanosta puuttuivat keskiviikkona avausviisikon Zach LaVine ja Otto Porter Jr. Bullsin miehistöstä ovat lisäksi sivussa pitkäaikaispotilaat Wendell Carter Jr, Denzel Valentine ja Chandler Hutchinson.

Chicago jää pudotuspelien ulkopuolelle. Markkasella on uransa toista NBA:n runkosarjaa jäljellä yhdeksän ottelun verran.

- Tämä osoittaa sen, että vaikka meiltä puuttuu jätkiä, niin pystymme voittamaan otteluita. Ytritämme lopettaa kauden vahvasti, suomalaistähti sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!