NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Markkanen: "Tulokset eivät välttämättä näytä sitä, mutta parannamme peliämme koko ajan"

14.2.2019 - 08:00:10


Lauri Markkasen Chicago Bulls pääsi pitkästä aikaa nautiskelemaan kotivoitosta koripallon NBA-liigassa keskiviikkona. Chicago kukisti NBA:n Läntisen konferenssin kellariosastoon kuuluvan Memphis Grizzliesin 122-110.

Bulls oli voittanut edellisen kerran kotonaan 22. joulukuuta.

- Tulokset eivät välttämättä näytä sitä, mutta ilman muuta parannamme peliämme koko ajan. Toivottavasti se jatkuu, Markkanen totesi Bullsin verkkosivuilla.

Ainakin Markkasen peli on parantunut. Hän kirjautti keskiviikkona tililleen 21 pistettä ja 10 levypalloa. Tupla-tupla oli suomalaistähdelle viides peräkkäinen ja kahdeksas viimeisessä yhdeksässä ottelussa. Ja siinä jakson yhdessä kamppailussakin se tupla-tupla jäi vain yhden levypallon päähän.

- Olen saamassa itseluottamukseni takaisin. Paluu loukkaantumisen jälkeen ei tietenkään ollut helppoa. Meillä on ollut vaikeaa kaikkien vastoinkäymisten kanssa, mutta uskon, että se on tehnyt meistä vahvempia. Kaikilla tuntuu olevan itseluottamus korkealla, Markkanen mietiskeli.

Syyskuun lopussa harjoituksissa loukkaantunut Markkanen teki kauden ensisiintymisensä vasta joulukuun alussa.

Chicago on voittanut kauden 58 ottelustaan vain 14. Bulls on ehtinyt vaihtaa jo päävalmentajaakin ja tehnyt muutamia pelaajakauppoja. Chicagon menestysodotukset ovat jossain tulevaisuudessa. Sitä ennen mennään näillä.

- Yritän vain auttaa joukkuetta eri tavoilla. Kun tuon palloa ylös, niin systeemimme näyttää erilaiselta ja peli tavallaan hidastuu silmissäni, hurjavireinen Markkanen sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!