NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hän itse pyysi, että voisi puolustaa Giannista" - Lauri Markkanen otti mittaa NBA:n MVP-kandidaatista

12.2.2019 - 08:30:05


Chicago Bulls hävisi yhdennentoista peräkkäisen kotiottelunsa koripallon NBA-liigassa, kun Itäistä konferenssia johtava Milwaukee Bucks oli tyly vieras lukemin 112-99. Bullsin Lauri Markkanen jatkoi erinomaisia pelejään upottaen 20 pistettä ja repien 17 levypalloa.

Kotijoukkue johti vielä avausneljänneksellä, mutta Bucks nappasi kapulan itselleen toisella 12-minuuttisella ja piti sitä loppuun asti. Etenkin NBA:n arvokkaimman pelaajan palkinnon kandidaatteihin kuuluva Giannis Antetokounmpo (29/17/8 syöttöä) oli vauhdissa vierasjoukkueelta.

Markkanen pussitti viidennessä peräkkäisessä ottelussaan 20 pistettä tai yli keräten tilastosarakkeeseensa tasan 20 pistettä, 17 levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa vajaassa 38 minuutissa. Pelitilanneheittonsa suomalainen heitti 6/21, kolmosensa 1/7 ja vapaaheittonsa 7/7.

Markkanen sai erityisesti kehuja ottelun jälkeen haastavasta kamppailusta Bucksin kreikkalaista Antetokounmpoa vastaan, joka on noussut viimeistään tällä kaudella yhdeksi NBA:n kirkkaimmista tähdistä.

– Lauri on kova kaveri, joka ei pelkää ketään. Itse asiassa hän itse pyysi, että hän voisi puolustaa Giannista, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen sanoi joukkueen Twitter-tilillä.

- Lauri vastasi Giannisin voimaan. Lauri oli aggressivinen ja hyökkäsi korille. Lauri napopasi 17 levypalloa. Kaksi hyvää pelaajaa (Markkanen ja Antetokounmpo), Boylen jatkoi.

Markkasen lisäksi Bullsin parhaisiin pistemiehiin kuuluivat Zach LaVine (27/5/7 syöttöä), Otto Porter Jr (18/7) ja Robin Lopez (17/4).

- Otto Porter on koripalloilija. Tuota me tarvitsimme ja sen me saimme. Olen todella kiitollinen, että hän on Bull, Boylen kehui viime viikolla Washington Wizardsista hankittua laitahyökkääjää.

Bulls pelaa seuraavan kerran keskiviikon ja torstain välisenä yönä Memphis Grizzliesia vastaan.

Lähde: Jutussa lainattu Koripalloliiton tiedotetta


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!