NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kouvot veti jenkkilinjauksensa takaisin – "Vaihdetaan strategiaa"

23.10.2018 - 19:07:30


Miesten Korisliigan Kouvot on päättänyt jatkaa kauttaan neljän jenkkipelaajan turvin.

Kauteen lähdettäessä kouvolalaiset linjasivat, että seurassa pelaa tällä kaudella vain kolme jenkkiä. Näin ollen nuoret suomalaispelaajat saisivat isompaa ruutua.

Linjaus päätettiin kuitenkin muuttaa loukkaantumisten takia. Loukkaantuneen David Gonzalvezin tilalle tuotiin EC Matthews, joka on osoittautunut erinomaiseksi pelimieheksi. Gonzalvez on nyt tervehtynyt pelikuntoon, eikä Kouvot halua luopua hänestä tai Matthew'sta.

Lisäksi päätökseen vaikuttivat muutkin asiat, jotka ovat tuottaneet seuralle ongelmia.

- Syitä on useita; takamiesten loukkaantumiset, kolmen pelaajan pitkittynyt armeijakomennus kevääseen asti, epäonnistuminen muutaman nuoren pelaajan rekrytoinnissa ja sopimustekniset asiat. Lisäksi kun kyseessä oli David Gonzalvez, seura halusi antaa hänelle mahdollisuuden itsensä kuntouttamiseen ja mahdollisuuden pelipaikkaan eikä laittaa raa´asti pelaajaa pois, Kouvojen tiedotteessa sanotaan.

- Kuitenkin kuten koriksessa on tapana, käsi pystyyn ”virheen” merkiksi ja vaihdetaan strategiaa kauden alkaessa. Tällä päätöksellä takaamme sen, että pelaajamäärät riittävät kahteen joukkueeseen Kouvoihin ja Korikouvoihin eikä kukaan pelaaja joudu liian suurelle rasitukselle tai vaaranneta laadukasta harjoittelua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11