NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Wilson liekeissä Liettuassa, Salin ja Ahonen iskussa Espanjassa

22.10.2018 - 10:13:12


Useita Suomen koripallomaajoukkueen pelaajia esiintyi edukseen viikonloppuna omissa joukkueissaan. Jamar Wilson takoi 21 pistettä Liettuassa, Shawn Huff oli Frankfurtin pistetykki, Sasu Salin ja Roope Ahonen loistivat Espanjassa ja Carl Lindbom sekä Alex Murphy esiintyivät väkevästi omissa sarjoissaan.

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim otti kauden avausvoittonsa, kun se kattoi kotikentällään Jenan selvästi 101-78 (50-33). Crailsheim on voittanut neljästä ottelustaan yhden.

- Meillä oli uskomaton kannatus. Tulos oli seurausta siitä, että pelaajat hyötyivät kannattajista ja kannattajat pelaajista. Arvostamme sitä emmekä ota sitä itsestäänselvyytenä, Iisalo kiitteli kotikannatusta Bundesliigan sivuilla.

- Itse pelistä: emme saaneet hidasta starttia ottelulle tällä kertaa, emme edes kolmannella neljänneksellä. Tämä ei ole tämän viikon työn tulos, vaan tulos kauden alusta saakka tehdystä työstä. Joskus se kestää hieman kauemmin ja kaikki toimi. Haluamme rakentaa tämän menestyksen päälle. Tämän voiton pitäisi auttaa sekä joukkuetta, pelaajia että valmennusjohtoa, Iisalo jatkoi. Petteri Koposen Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä Bundesliigassa voitettuaan Bonnin 102-91 (50-39). Koposen tilastoihin merkittiin kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.

Huff oli Frankfurtin paras pistemies 14 pisteellä, mutta Skyliners taipui kotikentällään Göttingenille 64-72 (28-39). Huff tilastoi myös viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Erik Murphy kasasi kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja kolme riistoa. Gordon ja Daniel Herbertin Frankfurtilla on neljästä ottelusta ottanut kaksi voittoa.

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin koutsaama OrangeAcademy Ulm juoksi Coburgin yli 82-61 (44-32). Ulm on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja kahdella tappiolla.

Ahonen rokotti viime kauden seuraansa

Salinin heittovire oli kohdillaan, kun Malaga voitti Espanjan liigassa vieraskentällä Manresan 96-87 (35-42). Salin tykitti 15 pistettä ja koristeli tilastojaan lisäksi kahdella levypallolla sekä kahdella syötöllä. Malaga on aloittanut kautensa vahvasti neljällä voitolla ja tappiolla.

Espanjan LEB Orossa Ahonen rankaisi entistä seuraansa 19 pisteen edestä, kun Oviedo haki 74-67 (36-33)-voiton Ourensesta. Ahonen kasasi lisäksi kolme levypalloa, viisi syöttöä ja riiston. Matti Nuutinen auttoi Oviedoa seitsemän pisteen, kuuden levypallon, kahden syötön ja riiston edestä. Oviedolla on neljästä ottelusta kaksi voittoa.

Wilsonin tehoilta ei riittänyt voittoon

Wilsonin 21 pisteen iltapuhde ei riittänyt Lietkabelisille, kun se hävisi Liettuan liigan ottelussa Pieno Zvaigzdesille 81-87 (32-37). Wilson laittoi tilastoihin myös kolme levypalloa, syötön ja riiston.

Alex Murphy esitti hyviä otteita, kun hän heilutti sukkaa 14 pisteen edestä Szolnoki Olaj'n voittaessa Unkarin liigan ottelussa Kaposvarin 98-91 (47-42). Murphy kasasi myös neljä levypalloa ja yhden syötön. Szolnokin saldo neljän ottelun jälkeen on kolme voittoa ja tappio.

Puolassa Carl Lindbom oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa Rosa Radomin hävitessä King Szczecinille 71-92 (30-45). Lindbom auttoi joukkuettaan 14 pisteellä, kolme levypallolla ja syötöllä. Rosa Radom on hävinnyt kaikki kolme peliään.

Antti Kanervon Stjarnan jatkoi voittojen tiellä Islannin liigassa, kun se voitti kotonaan 82-72 (35-39) Skallagrimurin. Kanervo heitti ottelussa viisi pistettä ja otti yhden levypallon. Stjarnan on voittanut kaikki kolme otteluaan.

Israelin liigassa Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona joutui taipumaan kotikentällään Hapoel Jerusalemille 74-90 (32-49). Lee nosteli ottelussa seitsemän pistettä ja käsiin tarttui kuusi levypalloa ja yksi riistopallo. Ness Zionalla on kolmesta ottelusta yksi voitto. Ottelutilastot: http://basket.co.il/game-zone.asp?GameId=23805&lang=en

Mirolybovin Racing porskuttaa Luxemburgissa

Anton Mirolybovin valmentama Racing jatkoi voittojen tiellä Luxemburgin liigassa, kun se kaatoi vieraskentällä Arantian 83-69 (42-40). Racing on ainoana joukkueena puhtaalla pelillä viiden kierroksen jälkeen.

Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg taipui Levalloisin vieraana 65-80 (32-46) Ranskan ProA:ssa. Strasbourgin saldo tämän kauden osalta on kolme voittoa ja kolme tappiota.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10