NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Susijengin kapteeni: "Voitto Ranskaa vastaan olisi iso askel kohti Kiinan kisoja"

16.9.2018 - 12:15:30


Susijengin kapteeni Shawn Huff ja Bosnia-Hertsegovinan 27 pisteellään upottanut Sasu Salin ennakoivat Montpellierin aamuharjoitusten yhteydessä, että sunnuntai-illan MM-karsintaottelussa vastaan on saapumassa sisuuntunut Ranska.

Susijengi ja Ranska ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana kohdanneet peräti kahdeksan kertaa. Vaikka Ranska on kuulunut vuosikymmenen ajan Euroopan eliittiin ja Susijengi on lähtenyt otteluihin haastajan asemasta, ovat pelit olleet kolikonheittoa – kaksi viimeisintä ottelua ovat menneet jatkoajalle ja puolet otteluista ovat päättyneet alle viiden pisteen marginaalilla.

- Uskon, että kun pelaa tiettyä joukkuetta vastaan riittävän monta kertaa, oppii tuntemaan heidän pelikirjansa, sopeutuu heidän pelityylinsä ja alkaa tuntea heidän pelaajansa, kapteeni Huff pohti FIBA Euroopan haastattelussa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vuodentakaisissa EM-kisoissa, missä Jamar Wilson veivasi loppuhetkillä Susijengin 86-84-jatkoaikavoittoon. Kolme vuotta sitten Montpellierissä EM-kisojen avausottelussa Sasu Salin tasoitti pelin varsinaisen peliajan viimeisten sekuntien haamukolmosellaan, mutta Ranska vei voiton 97-87.

- Suunnitelmamme on pelata joukkueena ja intensiteetillä. Bosnia-voitto oli MM-kisatavoitteemme kannalta huikea ja voitto Ranskaa vastaan olisi iso askel kohti Kiinan kisoja, Huff jatkaa.

Ranska voitti MM-alkukarsinnoissa kaikki pelaamaansa kuusi ottelua, mutta kapsahti Botevgradissa Bulgarian vieraana torstai-iltana jatkokarsintojen avauspelissään.

- Ranska tulee kotiinsa varmasti aika sisuuntuneena. Meidän pitää olla heti alusta asti valmiina pelaamaan, Sasu Salin pohdiskeli Montpellierien aamuharjoitusten jälkeen.

Ranska ja Susijengi kohtaavat Montpellierissä tänään sunnuntaina iltapäivällä MM-jatkokarsintojen toisessa ottelussa. YLE Areenan suora lähetys käynnistyy klo 17.50 ja YLE TV2:n ottelulähetys käynnistyy 18.50.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leijona hakee ravanssia Dynamosta

19.4.2019 12:10:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

19.4.2019 07:30:49