NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Susihaastajat kärsivät kirvelevän tappion Kiinalle Stankovic Cupissa

15.8.2018 - 15:02:11


Susijengin haastajamaajoukkue piti pitkään voiton avaimia käsissään Stankovic Cupin keskiviikkoisessa ottelussaan isäntäjoukkue Kiinaa vastaan. 7000-päisen kotiyleisönsä tukema Kiina pakotti kuitenkin ottelun jatkoajalle ja nappasi turnauksen toisen voittonsa luvuin 87-84 (32-28, 73-73).

Edellispäivän ottelussaan Kroatiaa vastaan susihaastajien akilleenkantapäänä olivat pallonmenetykset, joita Kroatia pakotti koko kentän prässillään Suomelle jo avausjaksolla. Kiinaa vastaan susihaastajien peli oli merkittävästi paremmin hallinnassa.

Kiina oli pahimmillaan hätää kärsimässä susipuolustuksen kanssa ja joukkueen peli puuroutui pitkiksi ajoiksi ennen kuin sen parhaat yksilöt Zhou Pengin johdolla ottivat ryhmän reppuselkäänsä.

- Hyvätasoinen ja -vauhtinen kansainvälinen ottelu, jossa Kiina oli tällä kertaa jatkoajan lopussa se viimeinen korintekijä. Juuri nämä pelit vievät meitä oikeaan suuntaan ja valmistavat nuoret pelaajat miesten koitoksiin, susihaastajien apuvalmentaja Lassi Tuovi tuumi Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

- Pyrimme tässä turnauksessa puolustamaan koko kentällä ja tänään otimme isoja askelia pelirohkeudessa ja -kovuudessa. Pelin kääntäminen nopeaksi hyökkäykseksi on toinen teema, joka sujui jo edellistä ottelua vauhdikkaammin.

Susihaastajat kohtaa turnauksen päätösottelussaan perjantaina Tunisian.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Norja kiusaa Leijonia

18.4.2019 19:34:20