VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Greek Freak" sai uuden päävalmentajan NBA:ssa

18.5.2018 - 09:56:49


Mike Budenholzer on koripallon NBA-liigassa pelaavan Milwaukee Bucksin uusi päävalmentaja. Bucks ilmoitti asiasta torstaina.

Budenholzer on toiminut viimeiset viisi kautta Atlanta Hawksin päävalmentajana. Hänet valittiin NBA:n vuoden valmentajaksi 2015.

- Mike on ollut avainroolissa rakentamassa menestyviä joukkueita koko uransa ajan. Hän nauttii laajaa kunnioitusta. Hän on osoittanut erityistä kykyä opettaa ja kehittää pelaajia. Hänen johtajuutensa, koripalloälynsä, mestaruustason kokemuksensa ja kommunikointitaitonsa tekevät hänestä sopivan miehen viemään joukkueemme seuraavalle tasolle, Milwaukeen General Manager Jon Horst sanoi seuran verkkosivuilla.

Budenholzer toimi ennen Atlantan vuosiaan pitkään apuvalmentajana San Antonio Spursissa. Hän oli mukana Spursin NBA-mestaruuksissa 1999, 2003, 2005 ja 2007.

Milwaukee sijoittui tällä kaudella NBA:n Itäisessä konferenssissa seitsemänneksi. Bucksin suurin tähti on kreikkalaislaituri Giannis Antetokounmpo, joka kantaa lempinimeä "Greek Freak".

Milwaukee on viimeksi päässyt pudotuspeleissä ensimmäistä kierrosta pidemmälle vuonna 2001.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.2.2019 07:40:10