NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ari Tammivaara on Koripalloliiton uusi toimitusjohtaja

19.4.2018 - 12:12:57


Koripalloliitto on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen Ari Tammivaaran (LitM).

Toukokuun alussa pestissä aloittava Tammivaara siirtyy Koripalloliiton johtoon Olympiakomitean joukkuepelien vastuuvalmentajan paikalta. Tammivaara on toiminut aiemmin muun muassa koripallovalmentajana, EM-kotikisojen pääsihteerinä ja Koripalloliiton valmennuksenjohtajana.

- Olen toiminut vajaat 30 vuotta koripallon parissa erilaisissa tehtävissä ja kokenut työelämän suurimmat onnistumiset juuri koriksen saralla. Kun tällainen mahdollisuus tuli, niin harkinnan jälkeen totesin tämän olevan sitä, mitä haluan tehdä. Haluan viedä suomalaista koripalloa eteenpäin tässä tehtävässä, Tammivaara kertoo Koripalloliiton tiedotteessa.

Tammivaara lähtee innolla uuteen pestiin. Hän uskoo, että Suomesta on tulossa todellinen koripallomaa.

- Olen täysin vakuuttunut, että pitkäjänteinen työ ja tehdyt strategiset valinnat tuovat tulosta jatkossakin. Susijengin nouseva menestys, EuroBasketin huikea onnistuminen ja Lauri Markkasen suoritukset maailmalla ovat osoituksia siitä. Suomesta on tulossa koripallomaa, ja laaja sekä laadukas seuratoimintamme on valmis vastaamaan kysyntään ja lajin leviämiseen Suomessa.

- Vaikka Olympiakomiteassa työskentely oli erittäin mielenkiintoista, niin mahdollisuus tehdä työtä oman rakkaan lajin kanssa oli tässä tapauksessa isompi intohimo. Uskon myös, että suomalaisen huippu-urheilun pelikentällä olen Koripalloliitossa oikealla pelipaikalla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

25.3.2019 06:40:16