VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Viides peräkkäinen tripla-tupla - Russell Westbrook laittoi stopin Toronto Raptorsin komealle voittoputkelle

19.3.2018 - 09:37:20


Koripalloliiga NBA:n viime kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Russell Westbrook ja Oklahoma City Thunder laittoivat stopin Toronto Raptorsin 11 ottelun mittaiselle voittoputkelle sunnuntaina. Oklahoma City löi Toronton vieraissa 132-125.

Westbrook kirjautti tililleen 37 pistettä, 14 syöttöä ja 13 levypalloa. Tripla-tupla oli hänelle viides peräkkäinen. Westbrook on päässyt kaksinumeroisille lukemille kolmessa tilastokategoriassa nyt 23 kertaa tällä kaudella ja 102 kertaa urallaan.

Sentteri Steven Adams heitti Oklahoma Citylle 25 pistettä. Paul George pussitti 22 ja Carmelo Anthony 15 pistettä.

- Russ näki hyvin, miten vastustaja puolusti. He pysyivät minun lähelläni kolmosviivalla ja he pystyivät Paulin (George) lähellä. Kun sitä tapahtuu, niin jossain on tilaa ja Russ käytti sen hyväkseen, Anthony kehui Thunderin verkkosivuilla.

Westbrook teki viimeisen neljänneksen ratkaisuhetkien kuuden minuutin jaksolla Oklahoma Cityn 19 pisteestä 17.

- Tässä ottelussa oli ilman muuta playoff-tunnelmaa. Me tarvitsimme tällaista runkosarjan loppusuoralle mentäessä, Anthony totesi.

Anthony nousi NBA:n kaikkien aikojen pistelistalla 19:nneksi. Hän ohitti Reggie Millerin.

DeMar DeRozan oli 24 pisteellään Toronton ahnein. Pelintekijä Kyle Lowry ehti upottaa viisi kolmosta, tehdä 22 pistettä ja jakaa 10 koriin johtanutta syöttöä ennen kuin joutui virhetilin täyttymisen takia suihkuun reilut kolme minuuttia ennen loppua.

DeRozan kritisoi Toronto Star -lehden mukaan kovin sanoin ottelun loppuhetkien tuomaritoimintaa. Raptorsin päävalmentaja Dwane Casey piti paremmin malttinsa.

- Tässä oli sitä intensiteettiä, mitä pudotuspeleissä tulee olemaan. Meidän täytyy pitää päämme kylminä. Tämä oli yksi ottelu, ei tämä ratkaise meidän kauttamme suuntaan tai toiseen. Tiesimme, että emme tulisi voittamaan kaikkia otteluita loppukauden ajan, Casey sanoi Toronto Starille.

NBA-kauden parhaana kotijoukkueena kunnostautunut Toronto on painelemassa Itäisen konferenssin voittoon. Raptors on hävinnyt kauden 35 kotiottelustaan vain kuusi.

Kuudennen peräkkäisen voittonsa ottanut Oklahoma City majailee Läntisessä konferenssissa neljäntenä.

NBA sunnuntaina 18.03.2018:

Toronto - Oklahoma City 125-132
New Orleans - Boston 108-89
Minnesota - Houston 120-129
LA Clippers - Portland 109-122


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!