KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NBA jutellut Lauri Markkasen Bullsin kanssa kokoonpanovalinnoista - liiga varpaillaan kellariosaston joukkueiden kanssa

7.3.2018 - 08:13:40


Koripalloliiga NBA:ssa on puhuttu viime aikoina paljon pudotuspelien ulkopuolelle jäävien joukkueiden mahdollisesta tarkoitukselliseta huonosta menestyksestä, jonka tavoitteena olisi saada mahdollisimman hyvä asemat ensi kesän varaustilaisuuteen.

Myös Lauri Markkasen edustaman Chicago Bullsin viimeaikaiset toimet ovat kiinnittäneet NBA:n huomion. Asiasta kertoo urheilun mediajätti ESPN.

Chicago teki muutoksia pelaavaan kokoonpanoonsa All-Star -tauon jälkeen. Bullsin avausviisikkoon kuulunut sentteri Robin Lopez on sirretty rotaation ulkopuolelle. Myös avausviisikkoon kuulunut Justin Holiday on pelannut vain yhdessä ottelussa.

- Me olimme yhteydessä liigaan Robinin ja Justinin rooleista. Keskustelujen jälkeen liiga oli sitä mieltä, että Robinin ja Justinin tilanne mahtuu "pelaajien lepuuttamisen" piiriin, Bulls-pomo John Paxson kertoi ESPN:n mukaan

Chicago haluaa omien sanojensa mukaan nähdä mihin nuoremmat pelaajat pystyvät ja antaa heille enemmän vastuuta. Bulls on hävinnyt All-Star -tauon jälkeen kuudesta ottelustaan viisi.

- Me tulemme noudattamaan liigan suosituksia jatkossa, Paxson jatkoi.

Dallas Mavericksin omistaja Mark Cuban sai NBA:lta 600,000 dollarin sakon sanottuaan, että olisi seuran etujen mukaista hävitä otteluita loppukaudella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17