KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koripalloilija Jamar Wilson aloittaa pudotuspelit eurokentillä

6.3.2018 - 23:52:11


Koripallon eurooppalaisten seurajoukkuekisojen kolmostason, Mestarien liigan, neljännesvälierät pyörähtävät käyntiin, ja ainoana suomalaisedustajana kilpailussa mukana on Jamar Wilson.

Wilsonin edustama ranskalaisjoukkue Nanterre 92 kohtaa neljännesvälierissä turkkilaisen Banvit Bandirman.

Nanterre sijoittui Besiktasin ja Nymburkin jälkeen lohkossaan kolmanneksi yhdeksällä voitolla ja viidellä tappiolla. Wilson oli suhteellisen tyytyväinen joukkueen lohkovaiheen saldoon.

- Mielestäni pelasimme hyvin erityisesti kotona eikä voittosuhde 9-5 ollut huono, kun ottaa huomioon, että pelaamme kovaa Ranskan sarjaa samanaikaisesti. Meillä oli vielä aika kova lohko ja taas vastaan asettuu kova vastustaja, Wilson kertaa lohkovaihetta.

Kotona Nanterre olikin erityisen vahva, sillä se hävisi lohkovaiheessa vain yhden kotiottelun.

- Pelasimme kotona paremmin ja tietenkin siihen vaikuttavat kotikenttäetu ja kannattajamme. Kotikentällä meillä on vain ollut vaarana, että puolustus unohtuu, kun intoudumme hyökkäämään.

Neljännesvälierän jatkaja määräytyy kahden ottelun yhteistuloksella. Joukkueet kohtaavat keskiviikkoiltana Nanterressa ja toinen osaottelu on edessä viikon päästä Bandirmassa. Wilson näkee kotialoituksessa positiivista ja negatiivista.

- Siinä on hyvät ja huonot puolensa. Voimme voittaa kotikentällä 20 pisteellä, mutta sitten on lähdettävä Turkkiin ja hoitaa siellä peli kotiin. Meidän täytyy saada kotoa hyvä tulos, sillä vierasottelusta on varmasti luvassa vaikea.

Banvit sijoittui B-lohkossa toiseksi ollen tasapisteissä lohkovoittaja SIG Strasbourgin kanssa ja Turkin kovassa liigassa joukkue on tällä hetkellä seitsemäntenä. Wilson tietääkin vastustajan kovuuden.

- Heidän isot pelaajansa ovat erittäin hyviä ja Gasper Vidmar on yksi parhaista isoista pelaajista Euroopassa. Heidän isot eivät välttämättä ole niin liikkuvia kuin meidän isot, joten meidän täytyy juosta. Meillä on myös mielestäni laajempi materiaali ja toivottavasti pystymme käyttämään sitä hyväksemme.

Wilson korostaa, että puolustuspelaaminen on kuitenkin se, johon ottelupari ratkeaa.

- Puolustuspelimme on avainasia. Ennen maajoukkuetaukoa pelasimme hyvää puolustusta. Olemme joukkue, joka pystyy tekemään paljon pisteitä, mutta lopulta mestaruudet voitetaan siten, kumpi joukkue saa lopussa puolustuksen kautta tarvittavat stopit, muistuttaa Wilson.

Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut pelataan tiistaina ja keskiviikkona. Toiset osat ovat edessä 13. ja 14. maaliskuuta.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OrPo tekee lentopallohistoriaa

14.12.2018 14:48:25