NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mäkitalo juhli sarjakärjen kaatoa – Weckström huippuiskussa

4.3.2018 - 21:44:31


Anni Mäkitalon Donau-Ries otti makean päänahan sunnuntaina, kun se kaatoi Saksan koripallon Bundesliigan kärkijoukkue Kelternin. Sophie Weckström oli kovassa vireessä johdattaessaan Speyer-Schifferstadtin tärkeään voittoon.

Donau-Ries kukisti kotikentällään Kelternin komeasti 88-74 (47-42). Mäkitalo heitti kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa ja sai yhdet merkinnät syöttö- ja riistotilastoihin. Donau-Ries on tällä hetkellä kuudentena voitettuaan 20 pelistään 11.

- Nämä viimeiset matsit ovat tärkeitä, että voisimme ensimmäisellä kierroksella välttää Wasserburgin ja Kelternin. Viime viikonloppuna hävisimme kotona Hernerille huonolla pelillä ja oli hienoa huomata miten valmiina tulimme tähän peliin heti alusta. Varsinkin puolustuksessa rotaatiot toimivat ja onnistumisia tuli tosi laajasti koko joukkueelle, Mäkitalo iloitsi ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteessa.

Kakkosbundesliigan etelälohkossa Camilla Grönbergin Bad Homburg hävisi kärkiottelussa Jahn Münchenille 65-71 (29-42). Grönberg lukeutui jälleen joukkueensa parhaimmistoon 12 pisteellä, kahdella levypallolla, kolmella syötöllä ja riistolla. Bad Homburg on lohkossa toisena 14 voitolla ja viidellä tappiolla.

Samassa lohkossa Weckströmin Speyer-Schifferstadt otti kolmannen voittonsa viidessä viime ottelussa kaadettuaan vieraskentällä Rhein-Mainin 74-68 (45-31). Weckström loisti 22 pisteellä, neljällä levypallolla, viidellä syötöllä ja riistolla. Speyer-Schifferstadtilla on nyt kuusi voittoa ja 12 tappiota.

Pohjoislohkossa Evita Iiskola kärsi flunssasta eikä pelannut, kun Osnabrück Panthers jätti TuSLI Berliinin vaille mahdollisuuksia 78-58 (35-34)-voitolla. Panthers johtaa lohkoa saldonaan 15 voittoa ja kolme tappiota.

Sofia Pelander ehti viikon aikana urakoida kahdesti Ruotsin liigassa. Ensin viikolla Pelanderin Norrköping hävisi AIK:n vieraana 57-82 (27-42). Pelander tilastoi kaksi pistettä, yhdeksän levypalloa, syötön ja riiston.

Viikonloppuna Norrköping otti tärkeän voiton Uppsalasta ollen parempi 97-77 (48-42). Pelander lähenteli tupla-tuplaa kahdeksalla pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Norrköping on sarjassa kuudentena saldonaan kahdeksan voittoa ja 12 tappiota.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!