VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Iso kasvojenkohotus - Cleveland Cavaliers hankki neljä uutta pelaajaa

9.2.2018 - 07:16:51


Kolmella viime kaudella koripalloliiga NBA:n finaaleihin edennyt Cleveland Cavaliers laittoi haisemaan pelaajasiirtojen takarajalla torstaina. Supertähti LeBron Jamesin johtama Cavaliers hankki neljä uutta pelaajaa.

Tulopuolella ovat takamiehet Jordan Clarkson (LA Lakers), Rodney Hood (Utah) ja George Hill (Sacramento) sekä laitahyökkääjä Larry Nance Jr (LA Lakers). Cavaliers sai lisäksi liettualaissentteri Arturas Gudaitisin (Sacramento) NBA-oikeudet ja toisen kierroksen varausvuoron vuonna 2020.

Clevelandista lähtivät takamiehet Isaiah Thomas, Dwyane Wade, Derrick Rose ja Iman Shumpert sekä laitahyökkääjät Jae Crowder ja Channing Frye. Cavaliers luopui myös omasta ensi kesän ykköskierroksen varausvuorostaan ja vuoden 2020 toisen kierroksen varausvuorostaan.

- Päätimme sekoittaa pakkaa, tulla nuoremmaksi sekä saada nuoruuden taitoa, energiaa ja innokkutta, Cavaliersin General Manager Kobe Altman sanoi seuran verkkosivuilla.

Cleveland majailee Itäisessä konferenssissa kolmantena ja on käytännössä menossa varmuudella pudotuspeleihin. Cavaliers on kuitenkin kärsinyt yllättäviä tappioita eikä ole ollut lähelläkään sitä viime vuosien dominoivaa tasoaan.

- Uskon, että tämä todella laittaa tuulta purjeisiimme, Altman totesi.

Cleveland sai säilytettyä kaupparuletissa avausviisikkonsa lukuunottamatta kesän huippuhankinta Thomasia, joka oli se isoin palanen (alunperin Brooklyn Netsille kuuluneen ensimmäisen kierroksen varausvuoron ohella), kun Cavaliers lähetti tähtitakamies Kyrie Irvingin Bostoniin.

Thomas oli kauden alkupuoliskon sairastuvalla ennen kuin pääsi tekemään Cavaliers-debyyttinsä. Wade ja loukkaantumisista kärsinyt Rose ovat isoja NBA-nimiä, mutta auttamatta uriensa ehtoopuolella.

Thomas, Frye ja ensimmäisen kierroksen varausvuoro päätyivät Los Angeles Lakersiin. Wade palasi Miami Heatiin. Shumpert meni Sacramento Kingsiin. Rose ja Crowder ovat nyt Utah Jazzin miehiä. Joidenkin rapakon takaisten lähteiden mukaan Utah aikoo luopua Rosesta saman tien.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!