VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koripalloilija Alexander Madsen vauhditti kahta voittoa

7.2.2018 - 23:51:24


Koripalloilija Alexander Madsen on urakoinut alkuviikosta ja pelannut jo kaksi ottelua. Maanantaina hän oli joukkueensa paras pistemies USK Prahan raivatessa tien Adria Cupissa jatkoon. Israelin liigassa Gerald Lee Junior oli jälleen vahvana Maccabi Ashdodin jatkaessa voittoputkeaan.

USK Praha kohtasi Adria Cupin alkulohko-ottelussa slovakialaisen Prievidzan ja otti murskaavan 107-49 (55-23)-voiton. Madsen oli joukkueensa paras pistemies pussittamalla 20 minuutissa 18 pistettä. Tilastoihin merkittiin myös kaksi levypalloa, neljä syöttöä, riisto ja torjunta. Voitolla Praha kampesi itsensä lohkossa toiseksi saldonaan kolme voittoa ja kolme tappiota. USK Praha kohtaa pudotuspeleissä tshekkiläisen BK Decinin.

Viikon toisessa ottelussaan Praha voitti Tshekin liigassa kotonaan Ostravan selvästi 81-63 (40-30). Madsen kirjautti tällä kertaa reilussa vartissa kaksi pistettä, viisi levypalloa ja yhden torjunnan. Prahalla on nyt kahdeksan voittoa ja 13 tappiota.

Israelin liigassa Leen Maccabi Ashdod otti kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi vieraskentällä Ironi Nes Zionan 84-81 (38-23). Lee kartutti tilastojaan 13 pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja yhdellä riistolla. Ashdod on noussut sarjassa neljänneksi, saldonaan yhdeksän voittoa ja seitsemän tappiota.

Mestarien liigassa Jamar Wilsonin edustama Nanterre päätti lohko-ottelunsa 73-68 (42-33)-voittoon lohkovoittaja Besiktasista. Wilsonin ainoaksi tehomerkinnäksi vajaassa seitsemässä minuutissa jäi yksi syöttö. Nanterre keräsi 14 ottelussa yhdeksän voittoa ja viisi tappiota sijoittuen lohkossa kolmanneksi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21