VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bulls-luotsi päivitti Lauri Markkasen tilannetta

6.2.2018 - 06:52:07


Lauri Markkaselle tulee lähes kahden viikon tauko peleihin koripalloliiga NBA:ssa. Markkanen oli maanantaina sivussa kolmannesta peräkkäisestä Chicago Bullsin ottelusta.

Markkanen on ollut sivussa henkilökohtaisten syiden eli perheenlisäyksen takia. Hänen piti alunperin liittyä Bullsin vahvuuteen maanantain ottelussa Sacramentossa, mutta huono lentosää teki tepposet.

- Lauri oli tulossa eilen tänne, mutta valitettavasti hänen lentonsa peruttiin. Hän meni O´Harelle (Chicagon lentoasema), mutta ei saanut lentoa. Sen sijaan, että olisimme saaneet hänet tänne kaksi tuntia ennen ottelua, niin päätimme pitää hänet Chicagossa. Mielestämme oli parasta, että Lauri jäi kotiin, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kertoi seuran verkkosivuilla maanantaina Sacramentossa.

Markkanen on pelannut viimeksi tammikuun viimeisenä sunnuntaina. Bullsin seuraava ottelu on vasta perjantaina.

- Markkanen on treenannut hyvin (Chicagossa). Saatamme laittaa hänet Windy Cityn (Bullsin farmijoukkue) treeneihin tiistaina, Hoiberg jatkoi.

Bullsin pelintekijä Kris Dunn on ollut sivussa kohta kolme viikkoa aivotärähdyksen takia. Dunnin paluulle ei ole vielä tarkkaa päivämäärää.

- Kris Dunn voi paremmin. Hänellä oli vaikeat pari viikkoa, mutta nyt tilanne on paranemaan päin. Olemme kaivanneet häntä paljon, Hoiberg sanoi.

Bulls isännöi perjantaina Minnesota Timberwolvesia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!