VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sofia Pelander palasi pelikentille Ruotsin liigassa

5.2.2018 - 12:39:57


Pahan alaraajavamman selättänyt Sofia Pelander palasi pelikentille vuoden tauon jälkeen lauantaina. Saksassa Anni Mäkitalo lähti maajoukkuetauolle voiton saattelemana.

Pelander pelasi kauden ensimmäisessä ottelussaan 17,5 minuuttia ja avitti Ruotsin liigassa Norrköpingiä seitsemällä pisteellä, kahdeksalla levypallolla, yhdellä riistolla ja yhdellä torjunnalla, kun Norrköping taipui kotonaan EOS Lundille 59-67 (26-31).

- Tasan vuosi sitten loukkaannuin ja nyt pääsin ensimmäistä kertaa pelaamaan. Minua jännitti tosi paljon ja olin tosi innoissani. Tuntui hyvältä pelata, mutta totta kai harmittaa, ettemme saaneet voittoa ja joukkueena pelasimme aika huonosti. Onneksi saamme revanssimahdollisuuden heti maajoukkuetauon jälkeen, Pelander totesi Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Norrköpingillä on koossa seitsemän voittoa ja yhdeksän tappiota.

Saksan Bundesliigassa Anni Mäkitalon Donau-Ries kaatoi kotikentällään Veilchenin 78-57 (45-24). Mäkitalo kantoi kortensa kekoon yhdeksällä pisteellä, viidellä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Donau-Riesillä on nyt kymmenen voittoa ja seitsemän tappiota.

Annika Holopaisen Wasserburg taipui Hernerin vieraana niukasti 75-79 (34-36). Holopainen merkkautti ottelussa neljä pistettä ja neljä levypalloa. Wasserburg on sarjassa toisena 13 voitolla ja neljällä tappiolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54