COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Carl Lindbomilla mainio debyytti Kroatiassa tappiosta huolimatta

14.1.2018 - 12:26:04


Carl Lindbom debytoi Kroatian liigassa lauantaina Osijekin riveissä ja sai heti runsaasti vastuuta uudessa joukkueessaan. Jamar Wilsonin hyvä peli ei kantanut voittoon asti Ranskassa, mutta Roope Ahosen Ourensen voittoputki sai jatkoa Espanjassa.

Lindbom sai heti ensimmäisessä ottelussaan 33 minuuttia vastuuta, mutta Osijek joutui taipumaan Alkarin vieraana 74-81 (35-35). Lindbom kunnostautui erityisesti levypalloissa kahmien käsiinsä yhdeksän irtopalloa, joka oli myös ottelun korkein lukema. Lindbom tilastoi myös neljä pistettä ja kolme syöttöä ja hänen plus/miinus -lukema +5 oli joukkueen paras.

- Harmittava tappio tuli otettua. Tasaista vääntöä kolme erää, mutta neljännessä kotijoukkue pääsi faniensa avulla hurmokseen ja heitti kovalla prosentilla kolmosia. Meillä on selkeästi treenaamista palloskriinien puolustuksessa, johon varmasti keskitymme treeneissä jatkossa. Kiva oli pelata kuitenkin uuden joukkueen kanssa ja saada paljon vastuuta. Nyt vain takaisin töihin ja jahtaamaan tärkeitä voittoja ajatellen pudotuspelipaikkaa, Lindbom totesi Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Osijek on sarjassa kymmenentenä kolmella voitolla ja kahdeksalla tappiolla.

Ranskan liigassa Wilsonin Nanterre hävisi Levalloisin vieraana 91-96 (56-50). Wilson kirjasi tilastoihin 10 pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston 13 minuutissa. Nanterrella on 16 ottelusta yhdeksän voittoa ja seitsemän tappiota.

Alexander Madsenin USK Praha hävisi Tshekin liigan Brnolle 59-70 (33-32). Madsen ahkeroi kentällä jälleen isot minuutit, kun hän pelasi 33,5 minuuttia. Tilastoikseen hän merkkautti neljä pistettä, viisi levypalloa, kaksi riistoa ja peräti viisi torjuntaa. Prahalla on 16 ottelusta viisi voittoa.

Espanjan LEB Orossa Ahosen Ourense otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan kotikentällään Breoganin 79-67 (41-33). Ahonen tilastoi 25 minuutissa viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Voitto oli Ourensen neljäs, kun pelejä on takana 18. Joukkue on edelleen sarjassa viimeisenä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!