VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Chicagon ahneimpana kunnostautunut Lauri Markkanen teki voittokorin jännitysnäytelmässä

14.1.2018 - 05:07:24


Lauri Markkanen teki Chicago Bullsin voittokorin koripallon NBA-liigassa lauantaina. Chicago kukisti Detroit Pistonsin kotonaan 107-105.

Markkanen pelasi 27 minuuttia ja teki 19 pistettä. Suomalaistulokkaan tilille kirjattiin myös neljä levypalloa, kolme riistoa, yksi syöttö, yksi blokki ja yksi menetys.

Markkanen laittoi 15 pelitilanneyrityksestään sisään seitsemän. Seitsemästä kolmen pisteen heitosta upposi neljä. Hän onnistui ainoassa vapaaheitossaan.

Markkanen oli vahvasti esillä ratkaisuhetkillä. Hän missasi ensin kolmosen Detroitin johtaessa 105-104. Markkanen sai pallon uudestaan vain muutama sekunti myöhemmin eikä epäröinyt vaan laittoi kakkosen pussin pohjaan.

Chicagon pelintekijä Kris Dunn upotti jälkimmäisen kahdesta vapaaheitostaan. Detroitilla oli vielä tilaisuus tasoittaa, mutta Reggie Bullock ei saanut layupiaan sisään ja Markkanen nappasi levypallon summerin soidessa.

Markkasen kanssa samassa kaupassa Chicagoon tullut takamies Zach LaVine teki lauantaina Bulls-debyyttinsä. Polvivammasta kärsinyt 22-vuotias LaVine oli pelannut viimeksi helmikuun alussa.

LaVine pelasi etukäteen suunnitellusti vain 19 minuuttia ja teki 14 pistettä. Hänen heittonsa oli heti kohdillaan: kolmoset 3/4 ja kaikki pelitilanneyritykset yhteensä 5/9.

Markkanen oli Chicagon pisteykkönen. Dunn heitti 18 pistettä. Nikola Mirotic pussitti 16 ja Bobby Portis 15 pistettä.

Kuusi kolmosta upottanut Avery Bradley teki Detroitille 26 pistettä. Sentteri Andre Drummond saalisti 21 pistettä ja 15 levypalloa.

Chicago laittoi ensimmäisellä neljänneksellä seitsemästä kolmosyrityksestään kuusi sisään ja johti 12-minuuttisen päättyessä 36-31. Markkanen osui kaaren takaa jokaisella kolmella heitollaan.

Detroit käänsi tilanteen edukseen toisella neljänneksellä ja johti tauolla 61-60. Markkanen teki neljänneksen kaksi pistettään donkilla.

Kolmas neljännes oli Chicagon heiniä lukemin 27-23. Markkanen upotti yhden kolmosen, yhden kakkosen ja yhden vapaaheiton.

Bulls isännöi maanantaina Miami Heatia. Keskiviikkona kylään tulee NBA:n mestaruutta puolustava Golden State Warriors.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!