COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seagulls kiinnitti jenkkitakamiehen riveihinsä

3.1.2018 - 12:38:35


Loukkaantumissumasta kärsinyt Helsinki Seagulls vahvistaa rivejään amerikkalaisella takapelaajalla, seura tiedotti tiistai-iltana. Uusi vahvistus on amerikkalaispelaaja Michael Caffey.

Caffey on 183-senttinen takapelaaja ja hänestä kaavaillaan lisää korintekovoimaa Gullsin takakentälle. Long Beach State yliopiston jälkeen Caffey on pelannut Unkarissa Jaszberenyin joukkueessa sekä kovatasoisessa Kreikan pääsarjassa Aries Trikalan riveissä.

Takapelaajien rotaatiota helpottava uusi pelaajasopimus sisältää koeajan. Seagullsin loukkaantumistilannetta hankaloittaa edelleen, että tulevan perjantain kotipelistä Saloa vastaan on kokoonpanosta poissa myös Jermaine Marshall, joka kärsi lievän alaraajavamman viime viikon Kataja-ottelussa. Hieman valoa tunnelin päähän tuo Tuukka Kotin todennäköinen paluu kokoonpanoon jo perjantain ottelussa.

– Rikkinäinen kausi näyttää jatkuvan. Kotti ja Kanervo ovat jättäneet ison loven niin pelillisesti kuin jopa harjoitustenkin suhteen. Vielä tämä lievä Marshallin loukkaantuminen, joten odotan, että Caffey pystyy auttamaan meitä ensin harjoituksissa ja toivottavasti mahdollisimman nopeasti myös peleissä, kommentoi joukkueen luotsi Mikko Larkas seuran tiedotteessa.

Lähde: Seagullsin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!