COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tuo poika ei pelkää" - Bullsin valmentaja ihasteli jälleen Markkasen peliä

2.1.2018 - 09:52:16


Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi toisen peräkkäisen tappionsa koripalloliiga NBA:ssa, kun kotiottelu Portland Trail Blazersia vastaan päättyi 120-124 -lukemiin. Markkanen heitti erinomaisella tarkkuudella 19 pistettä ja repi kahdeksan levypalloa.

Markkanen oli jälleen aloitusviisikossa saaden peliaikaa 34 minuuttia. Suomalainen pisti ilmaan kaksitoista pelitilanneheittoa, joista seitsemän meni sisään. Kolmosen takaa Markkanen upotti kuudesta heitosta neljä. Pisteidensä lisäksi hän kaapi kahdeksan levypalloa, tarjoili yhden syötön ja torjui kerran.

Bullsin näkökulmasta päätösneljänneksellä kaikki näytti hyvältä, kun vajaa neljä minuuttia ennen loppusummeria Markkanen säkitti kulmakolmosellaan tilanteeksi 100-106. Sinnikäs Blazers kiri eron kuitenkin tasoihin, nappasi jatkoajalla tahtipuikon ja nappasi voiton nimiinsä.

Markkanen teki pisteistään neljä jatkoajalla.

- Nämä ovat kaikki hyviä kokemuksia Laurille. Hän pääsee pelaamaan ratkaisuhetkillä. Tuo poika ei pelkää. Hän upotti pari isoa heittoa jatkoajalla. Lauri teki jälleen vaikutuksen ja osoitti, että hän ei pelkää mitään kentällä, päävalmentaja Fred Hoiberg suitsutti Chicagon twitter-tilillä.

Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies edellään vain 22 pistettä ja 7 levypalloa tehtaillut Kris Dunn ja takanaan Nikola Mirotic (18/10).

Chicagon kokonaissaldo tältä kaudelta on nyt 13 voittoa ja 22 tappiota. Bullsille ottelu oli toinen peräkkäisinä iltoina ja kolmas neljän päivän sisään.

– NBA:ssa pitää pystyä pelaamaan peräkkäisinä iltoina. Minusta olen paljon valmiimpi pelaamaan peräkkäisinä päivinä kuin kauden alussa, Markkanen kommentoi.

Lähteet: Koripalloliiton tiedote, Chicago Bullsin twitter-tli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33