VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koposen Barcelona katkaisi tappioputkensa Euroliigassa

30.12.2017 - 10:51:54


Koripalloilija Petteri Koponen kohtasi Barcelonan kanssa entisen joukkueensa Himkin Euroliigan ottelussa. Barcelona katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Euroliigassa tärkeällä voitolla. Shawn Huff jatkoi jälleen vahvoja esityksiään Saksan Bundesliigassa.

Barcelona haki Moskovasta tärkeän 79-65 (36-32)-voiton. Katalonialaiset ratkaisivat voiton päätösneljänneksellä voittamalla sen 22-8. Koponen kuritti entistä seuraansa kahden pisteen ja kolmen syötön edestä. Barcelonalla on nyt 15 ottelusta viisi voittoa.

Saksan Bundesliigassa Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners hävisi Würzburgin vieraana 64-80 (30-35). Huff ahkeroi kentällä peräti 35 minuuttia ja oli joukkueensa tehokkaimpia 10 pisteellä. Huff tilastoi myös kolme levypalloa, syötön ja riiston. Skylinersilla on kymmenen voittoa ja kuusi tappiota.

Alexander Madsen ja USK Praha eivät pystyneet haastamaan Tshekin liigan hallitsijaa Nymburkia, vaan Nymburk haki Prahasta selvän 90-67 (48-28)-voiton. Madsen kirjautti ottelussa yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Prahalla on 14 ottelusta kuusi voittoa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!