COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Markkanen pussitti 15 pistettä - Bulls voittoputkessa

10.12.2017 - 05:24:38


Lauri Markkasen Chicago Bulls on voittanut ensimmäisen kerran tällä kaudella kaksi peräkkäistä ottelua koripalloliiga NBA:ssa. Chicago kukisti lauantaina New York Knicksin kotonaan 104-102.

Markkanen heitti 15 pistettä. Hän kirjautti tililleen myös kahdeksan levypalloa ja kaksi blokkia. Markkanen oli levypalloissa Chicagon ykkösmies.

Markkanen laittoi 14 pelitilanneyrityksestään puolet sisään. Viidestä kolmosesta vain yksi osui.

Helpolla voitto ei tullut. Chicago johti alle kaksi minuuttia ennen loppua 102-92, mutta New York laittoi pystyyn 10-0 -pätkän ja tuli rinnalle.

Chicagon pelintekijä Kris Dunn teki ottelun viimeiset pisteet vapaaheittoviivalta kolme sekuntia ennen loppua. Bullsin voitto varmistui vasta summerin soidessa, kun New Yorkin Kristaps Porzingisin kolmonen ei uponnut.

Markkanen loisti ensimmäisellä neljänneksellä, jonka Chicago vei nimiinsä 27-18. Suomalaistulokas laittoi sisään kaksi kakkosta ja yhden kolmosen sekä blokkasi Porzingisin heiton kahdesti.

Viisi kolmosta upottanut Nikola Mirotic oli 19 pisteellään Chicagon ahnein. Dunn heitti 17 pistettä ja jakoi yhdeksän koriin johtanutta syöttöä. David Nwaba pussitti Markkasen tavoin 15 pistettä.

Porzingis heitti New Yorkille 23 pistettä. Courtney Lee teki 14 pistettä.

Bulls isännöi maanantaina NBA:n kärkikastiin lukeutuvaa Boston Celticsia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!