COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pilaako Euroliiga-farssi Susijengin MM-karsinnat? - Bulgaria jättisuosikkina avauspeliin

24.11.2017 - 16:07:32


Niillä mennään keitä on -fraasi pätee hyvin Koripallomaajoukkueen tänään perjantaina alkaviin koripallon MM-karsintoihin. Katkeruutta lausumaan kuitenkin sisältyy: Barcelona ei päästä Petteri Koposta pelaamaan, mutta samassa seurassa vähemmälle peliajalle jäänyt Aleksandar Vezenkov sen sijaan sai peliluvan Bulgarian joukkueeseen.

Taustalla on Euroliigan ja kansainvälisen korisliigan eli Fiban riita. Fiba päätti aloittaa näissä karsinnoissa mallin, joissa karsintoja ei enää pelata kesällä vaan ns. karsintaikkunoissa kesken pelikauden, eli samaan tapaaan kuin vaikkapa jalkapallossa.

Euroliiga (ja vähemmän yllättäen NBA) päättivät, että ne eivät pidä sarjoistaan taukoa. Täten Susijengiltä puuttuvat Koposen lisäksi Unicaja Malagan Sasu Salin sekä Chicago Bullsin Lauri Markkanen.

- Tämä riitely on aikamoinen Fiba kaiken kaikkiaan. En todellakaan ihmettele, että Henrik Dettmann on käynyt aiheesta erittäin kuumana, lohkaisee iGaming-asiantuntija Juha Kvist Betssonilta.

- NordicBetin kertoimenlaskijoiden johtopäätös on tyly: Suomella ei nähdä olevan perjantai-illan karsinta-avauksessa minkäänlaisia mahdollisuuksia Bulgariaa vastaan ilman tähtikolmikkoaan, Kvist huokaisee.

Yle näyttää klo 19 alkavan vierasottelun suorana lähetyksenä.

Lähde: Betssonin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24