COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sasu Salin loisti Euroliigassa

11.11.2017 - 11:00:33


Sasu Salin ja Petteri Koponen olivat hyvässä iskussa viikon Euroliigan otteluissa. Salin upotti 15 pistettä Malagan voitossa, kun taas Koponen saalisti 10 pistettä Barcelonan hävitessä oman ottelunsa.

Salin oli kuumana kolmen pisteen rajan takaa, kun hän pussitti viisi kolmosta sisään seitsemästä yrityksestään Malagan voittaessa Belgradin Punaisen tähden 79-65 (45-31). Malaga tyrmäsi vastustajansa heti kättelyssä vieden avausneljänneksen 22-12 eikä Punainen tähti siitä enää noussut.

- Hyvää taistelua meiltä alusta lähtien. Tiesimme, että he pelaavat kovaa ja siihen pitää vastata. Saimme pelille hyvän alun ja siitä oli sitten helppo jatkaa pientä nukahdusta lukuun ottamatta kolmannella jaksolla. Ja oli ihan kiva, kun omatkin heitot upposivat, 15 pisteen lisäksi yhden syötön tilastoinut Salin totesi ottelun jälkeen.

Malagan saldo Euroliigassa on kolme voittoa ja kolme tappiota.

Koposen Barcelona joutui tunnustamaan Anadolu Efesin paremmakseen 85-89 (35-42)-lukemin. Anadolu Efes tuli vahvasti otteluun ja pisti kotijoukkueen selkä seinää vasten heti avausneljänneksellä voittaen sen 26-15. Koponen iski toisella neljänneksellä kahdeksan pistettä tuoden Barcelonan takaisin peliin mukaan. Efes karkasi taas kolmannella neljänneksellä ja päätösjaksolla ero oli turkkilaisille jo parhaimmillaan 13 pistettä, mutta Barca nousi vielä lopussa kantaan. Aika kuitenkin loppui Barcelonalta kesken ja Anadolu Efes pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan Euroliigassa. Koponen kirjautti joukkueensa toiseksi suurimmat peliminuutit 24 ja heitti 10 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Barcelonalla on kaksi voittoa ja neljä tappiota.

Mestarien liigassa Carl Lindbom ei saanut peliaikaa, kun Juventus Utenos voitti kotikentällään Dinamo Sassarin jatkoajan jälkeen 90-85 (78-78, 46-40). Voitto oli Juventukselle toinen viidessä ottelussa.

Ruotsin liigassa Antto Nikkarisen Jämtland koki kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi kotikentällään Boråsille 81-86 (48-48). Nikkarinen orkestroi Jämtlandin hyökkäyspeliä seitsemällä pisteellä, seitsemällä syötöllä ja kahdella levypallolla. Jämtlandilla on kuudesta ottelusta tilillä kolme voittoa ja kolme tappiota.

Lähde: Koripalloliiton tiedote
Kuva: FIBA basketball


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!