COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Susijengin Murphy iskussa Mestarien liigassa

8.11.2017 - 12:19:30


Erik Murphyn Nanterre otti tärkeän voitoin koripallon Mestarien liigassa kaatamalla vieraskentällä saksalaisen Bonnin. Huolenaiheena alkuviikosta oli Gerald Lee Juniorin loukkaantuminen.

Nanterre jatkaa lohkonsa jaetulla kärkipaikalla voitettuaan Bonnin 84-62 (44-31). Murphy pisti taululle kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja syötön 17 minuutissa.

Nanterre pitää neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla lohkon jaettua kärkipaikkaa. Jatkossa Nanterressa nähdään myös toinen suomalaispelaaja, kun Jamar Wilson teki seuran kanssa sopimuksen ja liittyy joukkueen mukaan.

Adria Cupissa Alexander Madsenin USK Praha hävisi vieraskentällä Wienille 71-83 (35-48). Madsen lukeutui joukkueensa parhaimpiin 13 pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Praha on hävinnyt molemmat ottelunsa Adria Cupissa.

Israelin liigassa Maccabi Ashdod joutuu tulemaan toimeen ilman sentteriään Gerald Lee Junioria lähiviikkojen ajan, kun Lee kärsii alaraajavammasta. Ashdod hävisikin Nez Zionalle kotikentällään 77-87 (36-45). Joukkueella on viidestä pelistä koossa kaksi voittoa.

Anton Odabasi jäi ilman vastuuta Turkin liigassa, kun Trabzonspor hävisi kotikentällään jatkoajan jälkeen Anadolu Efesille 89-96 (84-84, 43-40). Trabzonsporin alkukauden saldo on yksi voitto ja neljä tappiota.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!