COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tappelupukari palaa Bullsin kokoonpanoon, Markkanen pitää avausviisikon paikkansa

7.11.2017 - 07:07:04


Koripalloilija Lauri Markkasen NBA-joukkue Chicago Bullsin kokoonpanossa on pientä muutosta ennen tiistain vierasottelua Toronto Raptorsia vastaan. Bobby Portis tekee paluun Bulls-miehistöön. David Nwaba on sen sijaan joutunut sairastuvalle.

Portis on nyt kärsinyt kahdeksan ottelun mittaisen pelikieltonsa, jonka hän sai iskettyään harjoituksissa joukkuekaveri Nikola Miroticia päähän pari päivää ennen runkosarjan alkua. Mirotic ei ole vielä pystynyt pelaamaan tällä kaudella.

Mirotic ja Portis olivat ennen kärhämäänsä ehdolla Chicagon avausviisikon nelospaikan pelaajaksi. Kummankin jouduttua sivuun Markkanen nappasi tuon paikan eikä joudu siitä nytkään luopumaan.

- Bobby tulee olemaan nelospaikan varamies. Katsotaam miten ottelu etenee. Saatamme käyttää häntä vitospaikalla (sentterinä), jotta hän ja Lauri voivat pelata jonkin pätkän yhdessä, Chicagon päävalmentaja Fred Hoiberg kaavaili seuran verkkosivuilla.

Nilkkavammasta kärsivä Nwaba on sivussa 2-4 viikkoa. Saksalainen Paul Zipser ottaa avausviisikon kolmospaikan Nwaban poissaollessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!