COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Roope Ahonen kuumana Espanjassa - Sasu Salin tuskaili tehojen kanssa

6.11.2017 - 11:10:46


Espanjan ACB-liigan LEB Orossa pelaavan Roope Ahosen 18 pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa eivät riittäneet Ourenselle voittoon Valladolidista. Valladolid nappasi 72-65 (32-36)-voiton. Ourensen kausi on ollut vaikea, sillä se on sarjassa viimeisenä yhdellä voitolla seitsemästä pelistä.

Sasu Salinin Malaga hävisi kotikentällään Baskonialle niukasti 72-73 (43-35). Salin sai kasaan kolme pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä 11 minuutissa. Malagan saldo Espanjan liigassa on neljä voittoa ja kaksi tappiota.

Ranskan ProA-liigassa sekä Erik Murphyn että Lassi Tuovin joukkueet joutuivat tunnustamaan vastustajat paremmakseen. Murphyn Nanterre hävisi vieraskentällä niukasti Hyeres-Toulonille 86-90 (40-41). Murphylle kertyi 15 minuutissa kuusi pistettä ja neljä levypalloa. Nanterre on voittanut kahdeksasta pelistään viisi.

Tuovi käväisi Gravelines-Dunkerquen kanssa viime kauden työpaikallaan SIG Strasbourgin vieraana. Strasbourg oli Tuovin miehille tyly isäntä voittaen ottelun 73-50 (32-23). Gravelinesilla on kahdeksasta ottelusta kolme voittoa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!