COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Shawn Huff hyvässä vireessä Bundesliigassa

6.11.2017 - 10:52:16


Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners palasi voittokantaan Bundesliigassa voittamalla kotikentällään Oldenburgin 93-82 (52-42). Huff puhisi kentällä yli 34 minuuttia ja 12 pisteen, kolmen levypallon ja yhden syötön edestä. Skyliners on sarjassa neljäntenä kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.

Saksan ProA:ssa nähtiin kauden kolmas suomalaisvalmentajien kohtaaminen, kun Daniel Janssonin OrangeAcademy Ulm sai vieraakseen Anton Mirolybovin Kirchheimin. Jansson luotsasi joukkueensa makeaan 85-79 (43-41)-voittoon.

- Ihan kiva voitto kyllä, Jansson aloitti ottelun kertaamisen.

- Meiltä äärimmäisen ehjä 40-minuuttinen ja silloin pystymme kyllä kilpailemaan ihan kenen kanssa vain. Ikävä puoli oli se, että ”uhriksi” osui ”Ponttis”, Jansson naurahti.

- Puolustimme hyvin ja vastasimme heidän fyysisyyteen erinomaisesti, hän päätti.

ProA:ssa suomalaisvalmentajilla on mielenkiintoinen keskinäinen tilanne, sillä Janssonin, Mirolybovin sekä Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion joukkueet ovat kaikki kohdanneet toisensa tämän kauden aikana kertaalleen. Keskinäisissä otteluissa kaikilla saldo on yksi voitto ja yksi tappio. Iisalon ja Vertion Crailsheim voitti Janssonin Ulmin, mutta Mirolybovin Kirchheim sen sijaan aiheutti Crailsheimille sen kauden ainoan tappion. Janssonin mukaan valmentajilla ei ole kuitenkaan päällä mitään vetoa keskinäisten otteluiden voittajasta.

- Ei ainakaan vielä, Jansson heitti.

Voitto oli Ulmille kauden kolmas kahdeksassa pelissä ja Kirchheimin saldo on 4/4.

Crailsheim sen sijaan jatkoi vahvaa menoaan hakemalla 105-85 (54-40)-voiton Ehingen Urspringin vieraana. Crailsheimilla on kahdeksasta ottelusta seitsemän voittoa ja joukkue on sarjassa toisena.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!