COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koripalloilija Evita Iiskola heitti 25 pinnaa Italian kakkosliigassa

5.11.2017 - 23:10:30


Koripalloilija Evita Iiskola loisti Italian Serie A2:ssa heittämällä joukkueelleen 25 pistettä. Myös Annika Holopainen, Camilla Grönberg ja Sophie Weckström ylsivät hienoihin pistemääriin.

Iiskola oli jälleen huippuvireessä upottaen 25 pistettä Umbertiden voittaessa kotikentällään Forlin 60-50 (31-23). Iiskola pelasi ottelussa 38 minuuttia ollen joukkueensa selkeä pisteykkönen. 25 pisteen lisäksi hän kartutti tilastoja viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä.

Holopaisen Wasserburg nousi Bundesliigan piikkipaikalle voittamalla kotonaan Hannoverin selvästi 97-72 (44-30). Holopainen pisti taululle komean tilastorivin 12 pistettä, neljä levypalloa ja syötön sekä riiston. Wasserburg nousi sarjakärkeen saldonaan seitsemän voittoa ja yksi tappio.

Anni Mäkitalon Donau-Ries hävisi vieraskentällä selvästi Hernerille 46-67 (27-37). Mäkitalon saldoksi kertyi 24,5 minuutissa kaksi pistettä ja yksi levypallo. Donau-Ries on sarjassa kolmantena kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.

Kakkosbundesliigassa Grönberg pelasi vakuuttavasti tilastoiden 12 pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston Bad Homburgin kaataessa kotonaan Rhein-Mainin 65-49 (38-22). Bad Homburg on sarjassa toisena viidellä voitolla ja kahdella tappiolla.

Espanjan kakkosliigassa Weckström oli voittoisa A-lohkon ottelussa, kun CB Aros Patatas Hijolusa voitti vieraissa CB Arxilin 71-60 (35-30). Weckström oli jälleen joukkueensa ehdottomia avainpelaajia uurastaen kentällä 29 minuuttia ja iski sinä aikana taululle 12 pistettä, kolme levypalloa, syötön sekä kaksi riistoa. Aros on lohkossaan toisena viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla.

B-lohkossa Vilma Kesäsen Real Canoe koki toisen peräkkäisen niukan tappion. Tällä kertaa se taipui CB Claretin vieraana Valenciassa 56-58 (27-30). Kesänen heitti seitsemän pistettä. Tilastot karttuivat myös yhdellä syötöllä. Real Canoella on kuudesta ottelusta neljä voittoa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!