COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Markkanen venytti NBA:n kolmosennätystä - Bulls paineli yllättävään murskavoittoon

4.11.2017 - 05:50:44


Lauri Markkasen Chicago Bulls paineli yllättävään murskavoittoon koripallon NBA-liigassa perjantaina. Chicago jyräsi Orlando Magicin vieraissa 105-83.

Voitto oli Chicagolle kauden toinen. Orlando oli hävinnyt ennen perjantaita vain kahdesti kauden kahdeksassa ottelussaan.

Markkanen pussitti tasaisessa Bulls-ryhmässä 13 pistettä. Hän kahmi kouriinsa yhdeksän levypalloa ja jakoi kolme koriin johtanutta syöttöä.

Markkanen laittoi sisään kolme neljästä kolmosyrityksestään. Hän upotti 10 pelitilanneyrityksestään viisi. Vapaaheittoviivalla Markkanen ei käynyt lainkaan.

Markkanen on nyt pussittanut ensimmäisessä seitsemässä NBA-ottelussaan yhteensä 20 kolmosta. Vastaavaan ei ole kukaan pystynyt aikaisemmin NBA:ssa.

Orlando johti tauolla 45-44. Chicago vei kolmannen neljänneksen nimiinsä 29-15 ja meni menojaan.

Peräti seitsemän Bulls-pelaajaa teki vähintään 10 pistettä. Justin Holiday heitti 19 pistettä. David Nwaba pussitti 16 pistettä. Robin Lopez saalisti 11 pistettä ja 10 levypalloa.

Bulls on tositoimessa uudestaan heti lauantaina. Markkanen ja kumppanit saavat kotiparketillaan vastaansa New Orleans Pelicansin tähtitornit Anthony Davisin ja DeMarcus Cousinsin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!