COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Naarassudet selätti Tshekin toistamiseen

13.8.2017 - 14:10:23


Suomen naisten maajoukkue päätti kesäkautensa voitokkaasti, kun Naarassudet oli Tshekin universiadijoukkuetta parempi toistamiseen Nymburkissa. Tshekki veti toisella puoliajalla parhaimmillaan 7 pisteen johdon, jonka Suomi onnistui vielä kampeamaan 85-83 (47-37) -voitoksi.

Suomi vajosi pahimmillaan 7 pisteen taakse, mutta ryhdistäytyminen takaisin perusasioiden toteutukseen käänsi pelin Naarassusille. Loppuminuuttien vapaaheittorallissa Suomelle meinasi käydä kalpaten, mutta Tshekin potentiaalinen voittoheitto kolisi raudoista ohitse.

– Kesän jakso on ohi. Saimme pelit, jollaisia halusimme ohjelman kehittämiseksi. Pystymme pelaamaan ketä tahansa vastaan ajoittain erinomaisesti. Palaset ovat kasassa ja olemassa. Jos pidämme joukkuepelaamisen korkealla tasolla läpi pelien ja jokaisen harjoituksen, niin tulemme olemaan EM-karsinnoissa hyviä, Suomen päävalmentaja Pekka Salminen kommentoi.

Suomen rutinoituneempi kaarti nousi esille Tshekkiä vastaan tuplatuplan tehtailleen Taru Tuukkasen (16/10/4 syöttöä) johdolla. Kaksinumeroisille pistelukemille ylsivät myös aktiivisesti ilman palloa pelannut Evita Iiskola (14/2), Annika Holopainen (16/2), Vilma Kesänen (14/0), Sara Rokkanen (11/3) ja Roosa Lehtoranta (10/2).

Naarassudet palaa takaisin sorvin äärellä marraskuussa EM-karsintojen merkeissä. EM-karsintojen ensimmäinen vaihe pelataan maajoukkueikkunan aikana marraskuussa 2017, toinen helmikuussa 2018 ja kolmas marraskuussa 2018. Suomen kanssa samassa EM-karsintalohkossa ovat Ranska, Slovenia ja Romania.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!