COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lapuan Korikobrille kaksi vahvistusta

17.8.2013 - 13:09:52Toiseen Korisliiga-kauteensa valmistautuva Lapuan Korikobrat on värvännyt kokoonpanoonsa ensimmäisen amerikkalaispelaajansa kaudelle 2013/14. 199-senttinen, 25-vuotias Brad Reese saapuu Lapualle Tshekistä. Uutena pelaajana Korikobriin siirtyy viime kauden Karhussa pelannut Marcel Liukko.

Texas Techin yliopiston kasvatteihin kuuluva Brad Reese on ehtinyt pelata ammatikseen Espanjan kakkosliiga Adecco Orossa sekä Tshekin liigassa. Viime kaudella Reese kirjasi tshekkiläisen Sluneta Usti Nad Labemin joukkueessa 16,3 pistettä, 6,8 levypalloa ja 1,5 syöttöä ottelua kohden.

– Tunnen Bradin hyvin ja tiedän, että hänellä on iso potentiaali. Monipuolisena pelaajana hän pystyy auttamaan joukkuetta monella tapaa, Korikobrien apuvalmentaja Derrick Crayton kuvailee.

Korikobrat on solminut lisäksi 1+1-vuotisen sopimuksen kaksimetrisen, 21-vuotiaan Marcel Liukon kanssa. Liukko pelasi viime kaudella Korisliigassa 29 ottelua Kauhajoen Karhun väreissä viiden minuutin, 1,4 pisteen ja 0,8 levypallon keskiarvoilla. Edellisellä kaudella Liukko rekisteröi miesten Divarin Äänekosken Huimassa 8,3 pistettä ja 4,2 levypalloa ottelua kohden. – Meillä oli useita vaihtoehtoja ja valmentajat valitsivat Marcelin. Marcelilla on kova halu kehittyä pelaajana ja meillä oli tarjota mahdollisuus ammattimaiseen harjoitteluun. Marcel tuo lisäksi isona pelaajana leveyttä joukkueen kokoonpanoon, Kobra-manageri Markku Turja evästää.

Korikobrilla on lisäksi hankintalistalla nuori pelinrakentaja ja nuori sentteri. Lisäksi Korikobrat on lähellä sopimusta kahden amerikkalaispelaajan kanssa.

Korikobrilla on voimassa sopimukset kaudesta 2013/14 Brad Reesen, Givi Bakradzen, Cedric Latimerin, Jussi Turjan, Ville Turjan, Marcel Liukon, Tuomas Viertolan, Panu Peltokankaan, Jussi Salon, Matias Salon ja Roni Hyvärisen kanssa. Joukkuetta valmentavat Terence Stansbury ja Derrick Crayton.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!