Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Merkittävä lupaus vahvasti tyrkyllä Huuhkajien EM-joukkueeseen

26.10.2020 - 19:05:00


Teemu Pukki ei ollut ainoa suomalaismaalintekijä Englannin jalkapallon kakkosarjassa The Championshipissa viime lauantaina. Marcus Forss teki kaksi maalia, kun hänen seuransa Brentford hävisi Stokelle vierasottelussa 2-3.

Forss, 21, on monille jalkapalloa satunnaisemmin seuraaville tuntematon suuruus. Se ei sinänsä yllätä, koska hän ei ole pelannut Veikkausliigassa eikä Suomen A-maajoukkueessa.

Forss muutti 13-vuotiaana Turusta Englantiin West Bromwichin akatemiaan. Hän teki Brentfordin kanssa sopimuksen 2018 ja pelasi viime kaudella lainalla Wimbledonissa. Hänen kautensa päättyi viime tammikuussa loukkaantumiseen.

Tällä kaudella Forss on tehnyt Championshipissa jo kolme maalia. Hän on vahvasti tekemässä läpimurtoaan. Ei olisi yllätys, jos hän nousisi muutaman vuoden sisällä Valioliigaan.

Forss ei siis ole pelannut vielä yhtään A-maaottelua, mutta taistelee nykyisellä tasollaan vahvasti pääsystä Huuhkajien ensi kesän EM-kisajoukkueen hyökkäykseen. Teemu Pukki lienee avauskokoonpanon varma nimi, mutta Forss on vahva ehdokas hänen tutkaparikseen.

Huuhkajien hyökkäykseen ei ole tarjolla materiaalia kovinkaan laajalla pohjalla. Fredrik Jensen, Joel Pohjanpalo, Rasmus Karjalainen ja Jasse Tuominen kilpailevat Forssin kanssa paikasta EM-joukkueeseen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32