NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajien uudet miehet onnistuivat hienosti - "Uusi rooli minulle, olen ihan tyytyväinen"

7.9.2020 - 07:00:18


Suomen miesten jalkapallomaajoukkue otti kaikkien aikojen ensimmäisen voittonsa Irlannista sunnuntaina. Huuhkajat oli Dublinissa käydyssä Kansojen liigan kamppailussa parempi lukemin 1-0.

Fredrik Jensen teki ottelun ainoan maalin 65. minuutilla. Alle minuutti aikaisemmin vaihdosta sisään tullut Jensen laittoi Robert Taylorin syötön verkkoon.

- Juoksin vain boksiin ja toivoin, että pallo tulee sinne. Se oli loistavaa työtä Robert Taylorilta. Se maali muutti ottelun luonteen, sillä Irlannin täytyi ottaa riskejä. Nämä ovat tärkeät sarjapisteet meille, Jensen hehkutti NENT Groupin haastattelussa.

Pirteästi esiintynyt Taylor oli yksi uusista miehistä Huuhkajien avauskokoonpanossa.

- Uudet pelaajat täyttivät paikkansa hyvin. Nikolai Alho ja Nicholas Hämäläinen suoriutuivat miehekkäästi ja Taylor toi peliin juuri sitä mitä haettiinkin, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kiitteli V Sportin haastattelussa.

Uuteen rooliin laitettu Taylor oli myös itse tyytyväinen otteisiinsa.

- Olen ihan tyytyväinen omaan peliin ja joukkuepeliin varsinkin. Me pyöritettiin minusta hyvin palloa ja saatiin luotua paikkoja. Uusi rooli minulle, kasipaikka kautta vähän siinä kympillä. Pääsin hyökkäystä rakentamaan. Olen ihan tyytyväinen, Taylor arvioi Huuhkajien twitter-tilillä.

Suomi oli kärsinyt tämän kauden Kansojen liigan avauksessaan 0-1 -kotitappion Walesille.

- Sitähän me tultiin hakemaan, voittoa, ja se me saatiin. Tiukille meni. Olihan Irlannillakin paikkoja, mutta niin oli meilläkin. Me pistettiin yhdestä sisään ja se riittää, Taylor totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03