Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Zlatan Ibrahimovicin kohdannut huuhkajahyökkääjä elää unelmaansa Italiassa – "Tänne on kuitenkin jonkinmoinen matka Pietarsaaren keskuskentän pukukopista"

14.7.2020 - 13:48:35


Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Simon Skrabb loisti viime kaudella Ruotsin Allsvenskanissa Norrköpingin paidassa, mutta siitä huolimatta talven huippusiirto tuli yllätyksenä.

Italian Serie A:ssa pelaava Brescia oli kiinnostunut suomalaisesta, ja seura osti lopulta 25-vuotiaan Skrabbin vajaan kolmen miljoonan euron hintalapulla.

Skrabb saavutti unelmansa ja pääsi pelaamaan maailman top 4 -sarjassa. Hän siirtyi joukkueeseen tammikuussa, ja nyt hyökkääjä on pelannut Serie A:ssa yhdeksän ottelua.

Pietarsaaren Jaron kasvatin taival Italiassa alkoi maailmanluokan tähtien kohtaamisella. Debyytissä vastaan asteli jopa supertähti Zlatan Ibrahimovic.

- Ensimmäiset kolme peliäni olivat Milania, Juventusta ja Napolia vastaan, joten olihan siinä aikamoinen alku. Omassa debyytissäni Zlatan vaihdettiin kentälle ja mietin, että selvä, tämä on sitten tällaista tästä lähtien. En valita, sillä tämä on todellakin unelmani, ja kaverit pitävät huolen siitä, että mitään keulimista ei pääse tapahtumaan, Skrabb kertoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Nyt täytyy vain muistaa nauttia jokaisesta hetkestä, ja muistaa se, että pelaan kuitenkin Seria A:ta, tänne on kuitenkin jonkinmoinen matka Pietarsaaren keskuskentän pukukopista.

Skrabbin aika Bresciassa on mennyt jopa odotuksia paremmin, ja siksi hän onkin saanut mukavasti peliaikaa. Koronatauko oli lopulta jopa eduksi.

- Tämä on mennyt jopa yläkanttiin. En uskonut, että ensimmäisenä vuotena pelaisin näin paljon. Pitää muistaa, että uusi maa, kieli ja futiskulttuuri ottaa aikansa tottua. Pelaamme tällä hetkellä joka kolmas päivä, joten uskon, että peliaikaa tulee myös jatkossa.

- Kun tulin tänne tammikuussa, olin juuri lopettanut lomani. Toiset pelaajat olivat siis paljon paremmassa iskussa silloin. Täällä karanteeni oli todellakin karanteeni, enkä päässyt muualle kuin kauppaan kahteen kuukauteen. Päätin treenata tuon ajan kovaa, ja nyt näyttää, että olen saavuttanut muut ja mennyt jopa ohi, Skrabb iloitsee.

Serie A -kausi palasi tauolta kesäkuussa, ja kausi päättyy elokuun alussa. Tällä hetkellä Brescia on sarjassa toiseksi viimeisenä suoran putoajan paikalla. Eroa karsintaviivaan on jo yhdeksän pistettä, joten ensi kaudella Brescia pelaa todennäköisesti Serie B:ssä. Edes sarjasta putoaminen ei saisi Skrabbia jättämään uutta seuraansa, sillä Serie B:kin on huippuluokan sarja.

- Tulokset ovat olleet nousujohteisia paria viimeistä peliä lukuun ottamatta, pelataan kausi loppuun ja katsotaan sitten. Minulla on joka tapauksessa kolmen vuoden sopimus, enkä ole lähdössä mihinkään. Pysyn täällä, sillä haluan antaa takaisin luottamuksesta, jota seura on minulle osoittanut, Skrabb päättää.

Lue koko haastattelu täältä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/simon-skrabb-elan-unelmaani-talla-hetkella


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!