Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Uhkaako koronavirus jalkapallon EM-kisoja? – “Voimme vain odottaa”

25.2.2020 - 19:10:57


Maailmalla jylläävä hengenvaarallinen koronavirus on siirtänyt lukuisia urheilutapahtumia myöhäisempään ajankohtaan, ja jos virus ei hellitä kesään mennessä, voi se vaikuttaa myös jalkapallon EM-kisojen järjestelyihin.

Muun muassa Italia on yksi kisojen isäntämaista, ja Italiassa on todettu jo monia koronavirustapauksia. Maassa on jopa laitettu kaupunkeja karanteeniin.

Myös maan jalkapalloliitto on joutunut tekemään erityisjärjestelyjä tapausten takia. Serie A:n otteluita on peruttu, ja joitain ensi viikonlopun otteluita tullaan pelaamaan suljettujen ovien takana.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA seuraakin tarkasti tilanteita koko Euroopassa.

- Voimme vain odottaa. Seuraamme tilanteita jokaisessa maassa, ja jalkapallon täytyy noudattaa jokaisen maan sääntöjä, sanoi italialainen UEFA-virkailija Michele Uva Rai-kanavan haastattelussa.

Tälläkin viikolla on peruttu monia tapahtumia ympäri maailman koronaviruksen takia. Italian lisäksi Japanin jalkapalloliiga on siirtänyt otteluita. Myös pöytätenniksen MM-joukkuekilpailut jouduttiin siirtämään keväältä kesälle Etelä-Koreassa. Aiemmin on peruttu muun muassa yleisurheilun halli-MM-kisat sekä F1-sarjan Kiinan GP.

Jalkapallon EM-kisat pelataan kesä-heinäkuussa. Suomi pääsi kisoihin mukaan ensimmäistä kertaa, ja Huuhkajat pelaa lohko-ottelunsa Kööpenhaminassa ja Pietarissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

Honka johtaa HJK:ta vastaan

15.8.2020 18:07:23